Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel aylık gelirlerinin 20 bin TL olduğunu beyan etmiş

featured
service

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ilk depremde yıkılan, 36 kişinin hayatını kaybettiği binada kolon kestikleri bilirkişi raporu ile tespit edilen ve haklarında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra kaçarak sırra kadem basan Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel hakkında gün geçmiyor ki yeni bir bir bilgi ortaya çıkmasın.

SAVCIYA BİLE YALAN SÖYLEMİŞ

60 gündür firarda olan ölüm dondurmacılarından Sami Kervancıoğlu, Türkiye ve yurt dışındaki onlarca şubesi olan firmasına rağmen savcılık ifadesinde aylık 20 bin geliri olduğunu söylemiş. Onlarca şube ve aylık 160 ton dondurma üreterek sadece 20 bin TL gelir elde ediyorlarmış.

VERGİ Mİ KAÇIRDI?

Sami Kervancıoğlu’nun aylık bir asgari ücret düzeyinde gelir beyan etmesi akıllara sahibi olduğu Kervan Lezzetler Grubu’nun gelir beyanında az gösterip vergi kaçırmış olabilir mi sorusunu da gündeme getirdi.

EZGİ APARTMANI’NDA YAKINLARINI KAYBEDENLER YAKALANLAMALARI İSTİYOR

Yıkılan Ezgi Apartmanı’nda yakınlarını kaybedenler, sosyal medyada yapıkları açıklamada, Dilan-Engin Polat çiftinin “Aylık gelirimiz 150-200 TL” açıklamasına atıfta bulunarak, “Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel’in de aylık geliri 20 bin TL’ymiş ama hala firarda ve kayıptalar.” dedi.

blank

Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel aylık gelirlerinin 20 bin TL olduğunu beyan etmiş