Bahar ve Nihal Candan’ın annesi isyan etti: “İzinsiz ceviz bile yemezler”

featured
service

Mahkeme çıkışında sinir krizi geçiren Nihal Candan, “Neden? Neden?” diye bağırırken, Bahar Candan’ın ise “Biz ne yapacağız?” dediği duyuldu.

Bu sabah TV8’de ekrana gelen “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” programında Gülşen Yüksel’in ulaştığı Candan kardeşlerin anneleri Umut Candan, canlı yayında Gülşen Yüksel’in aktardığına göre şu ifadeleri kullandı:

“Türk adaletine sonsuz güveniyorum. Şu an ağlıyorum… Benim çocuklarımın üzerinden para çıkışı ve girişi yok. Çok büyük bir hata yapılıyor. İlahi adalete, savcılara ve hakimlere güveniyorum. Benim çocuklarımın tek suçu o yemekte bulunmak. Benim kızlarımın bundan başka bir günahı yok. Kızlarım neye bulaştıklarını bile bilmiyor. Benim çocuklarım o kadar güvenilir insanlardır ki; evimde gelip dolaptan izinsiz bir ceviz alıp yemezler. Suçlular dışarıda, benim kızlarım içeride. Benim evladım okuldan beni arar ‘Dolapta kuru fasulye var yiyebilir miyim?’ der.

Instagram etkileşimi için bir hesap bakiyesi fotomontaj görüntüsü paylaştı. Bahar, daha fazla etkileşim almak için yaptı. Gerçekte; ne o zaman, ne şimdi, ne de herhangi bir zamanda Bahar’ın öyle parası olmadı…”

Bahar ve Nihal Candan’ın annesi isyan etti: “İzinsiz ceviz bile yemezler”