Fenomen Gelin Adayı Hanife Gürdal gece kulübünde fena dağıttı!

featured
service

Bir yarışma programında gelin adayı olan ve yarışma programı sayesinde ünlü olan gelin adayı Hanife Gürdal skandallarına bir yenisini daha geldi. Daha önce kapalı olan ve kendi isteğiyle açılan Hanife Gürdal’ın gece kulübünde yakalanması takipçilerinden çok sert tepki almasına sebep oldu. Hayranları ise Hanife Gürdal’ın iyice saçmaladığını söyledi.

Yıllardır gelin adayı olarak bilinen Hangife Gürdal’ın kapalıyken bir anda açılması gündeme bomba gibi düşmüş ve magazin gündemlerinde de çok konuşulmuştu. Daha sonrasında sosyal medyasını sık sık kullanan Hanife Gürdal yaptığı paylaşımlarıyla da kendisinden çok söz ettirmişti. Sosyal medyanın diline düşen Hanife Gürdal “kapalıyken daha güzeldin” yorumlarının da hedefi halne geldi. Uzun zamandır sessiz kalan Hanife Gürdal sosyal medyanın diline tekrar düşmeyi başardı. Gece kulüplerinde yakalana ünlü isim Hanife Gürdal’a gelen yorumlar da pes dedirtti. Bir zamanlar evlenme programlarının en sevilen ismi haline gelen Hanife Gürdal’ın gece kulüplerinde yakalanması takipçi ve hayran kitlesinin ağzını açıkta bıraktı. Geniş izleyici kitlesinin de olmasıyla Hanife Gürdal bir anda ünlü oldu.

blank

TAKİPÇİLERİ GÖZLERİNE İNANAMADI

Ancak Hanife Gürdal programdan sonra paylaşımlarıyla şaşırttı. Bir çok takipçisinden “Saçmalamaya başladı, Kapalıyken daha güzeldin” gibisinden yorumlar almasına sebep oldu. Hanife Gürdal’ın gece kulübünde yakalanması sosyal medyada tüm dikkatleri üzerine çekti. Adeta güne damgasını vurdu. Takipçileri bu görüntüleri görünce gözlerin inanamadı.

Hanife Gürdal’ın gece kulübünde dağıttığı fotoğraflar sosyal medyaya sızdı. Bu fotoğrafların ortaya çıkması sosyal medyada tüm takipçilerin tepksini de üzerine çekti. Ünlü isim Hanife Gürdal sık sık paylaşım yaparak kendinden söz ettiriyordu. Son yaptığı paylaşımlar ise “Bu kadarını da yapmazsın be Hanife Gürdal” yorumlarına sebep oldu.

blank

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ ALDI

Son paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem olan gelin adayı Hanife Gürdal’ın herhangi bir açıklama yapmaması ve takipçilerine cevap vermemesi de dikkatler çeken diğer bir konu oldu.

Fenomen Gelin Adayı Hanife Gürdal gece kulübünde fena dağıttı!