Hadise’nin Mert Ayaydın’la aşk haberlerine jet erişim engeli

featured
service

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Yalçın Ayaydın’ın oğlu Mert Ayaydın ile Etiler’de bir mekanda sarmaş dolaş dans ederken görüntülendi. Söz konusu gelişme; medyada geniş yer bulduktan sonra ise aynı gün ilgili haberlere Bodrum 2. Sulh Ceza Hakimliğince erişim engeli kararı getirildi.

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra adı birçok kez aşk dedikodularına karışan Hadise, ünlü iş insanı Yalçın Ayaydın’la eşi Tunay Ayaydın’ın 28 yaşındaki oğlu Mert Ayaydın ile görüntülendi.

38 yaşındaki ünlü sanatçı Hadise Etiler’de bir mekanda Ayaydın şirketleri veliahtı iş insanı Mert Ayaydın ile sarmaş dolaş dans ederken yakalandı.

blank

YENİ AŞKIYLA GÖRÜNTÜLERİ BASINA SIZDI

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra adı birçok kez aşk dedikodularına karışan Hadise, yeni aşkıyla görüntüleri basına sızdı.

AYNI GÜN JET ‘ERİŞİM ENGELİ’ KARARI!

İkilinin yeni aşkı medyada geniş yer bulduktan sonra ise aynı gün Mert Ayaydın’ın talebi ile ilgili ‘aşk’ haberlerine erişim engeli getirildi. Bodrum 2. Sulh Ceza Hakimliği ‘İçeriklerin Yayından Çıkarılması’ ve ‘Erişim Engellenmesi Kararı’nı jet hızıyla verdi.

Hadise’nin Mert Ayaydın’la aşk haberlerine jet erişim engeli