Gisele Bündchen ve Tom Brady’nin milyon dolarlık boşanma davası!

featured
service

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre biri Amerikan futbolunun en gözde oyuncularından biri, diğeri ise bir dönem podyumların aranan ismiydi. Gösteri dünyasının en zengin çiftlerinden biri olan Gisele Bündchen ve Tom Brady 2009 yılında evlenmiş ve iki de çocuk sahibi olmuşlardı. Ancak bir süredir çiftin evlilik hayatında kara bulutlar dolaşıyor.

Son günlerde medyada boşanma haberleri dolaşan ikilinin bir süredir ayrı yaşadıkları belirtiliyor. İki çocuk sahibi çiftin boşanması halinde ise milyon dolarlık bir servetin paylaşılması söz konusu olacak.

Ünlülerin servetlerini tahmin eden ve bu konuda haberler yapan CelebrityNetworth (CNW), 45 yaşındaki NFL süperstarı ve 42 yaşındaki süper modelin evliliklerinin bitmesi halinde nelerin paylaşacağını şu şekilde özetledi:

TOM BRADY’NİN MİLYON DOLARLIK SERVETİ

CNW’ye göre; Brady’nin 250 milyon dolarlık mal varlığı var. Ancak Spotrac, 2022 sezonundan sonra bu rakamın 333 milyon dolara yakın olacağını bildirdi.

Spotrac’a göre Brady, kariyerine 2000 yılında 866.500 dolarlık üç yıllık bir sözleşme ve 38.500 dolarlık bir imza bonusu ile başladı. Ancak, New England Patriots’u 2002’de ilk Super Bowl galibiyetine götürdükten sonra, maaşı artış gösterdi.

Ardından Brady, 2020’de Tampa Bay Buccaneers ile sözleşme imzalandığında, kendisine iki sezonda 67.795.588 dolar kazandıracak iki yıllık bir anlaşma yaptı. Ünlü oyuncunun sadece 2022’de 30 milyon dolar kazanacağı bildiriliyor.

Ayrıca Brady, yaşam tarzı markası TB12, NFT şirketi Autograph ve servetine katkıda bulunan şovlar ve filmler geliştirmek için 199 Productions’a da sahip.

SPONSORLUK ANLAŞMALARI DA VAR

Forbes’a göre Brady, sponsorluklar sayesinde 52 milyon dolarlık ciro kazandı. Ünlü oyuncu Under Armour, Upper Deck, Fanatics ve Hertz gibi markalarla çalışıyor.

PEKİ YA GISELE BUNDCHEN?

Bündchen, kocasınınkinden daha yüksek bir servete sahip. CNW’ye göre, ünlü model Brady’nin servetinden ayrı 400 milyon dolarlık bir servete sahip.

Bündchen, 2000 yılında Victoria’s Secret ile 25 milyon dolarlık rekor kıran bir sözleşme imzaladı. Ardından, süper model yalnızca 2009’da Versace, True Religion kot pantolon, Dior ve Ebel saatleri de dahil olmak üzere kampanya anlaşmalarından 25 milyon dolar kazandı.

Kariyeri boyunca da birkaç kez dünyanın en çok kazanan süper modeli unvanına sahip oldu. Forbes’a göre; Bündchen’in modellik kariyerinden elde ettiği toplam kazanç 386 milyon dolar.

BOŞANIRLARSA NE OLACAK?

Brady ve Bündchen boşanırsa, yaklaşık 650 milyon dolarlık bir servetin paylaşılması söz konusu. Bu servete; New York, Montana ve Florida’daki evler de dahil.

İkilinin 2009’da evlenemeden önce bir evlilik sözleşmesi yapıp yapmadıkları bilinmiyor.

BOŞANMA SİNYALLERİNİ VERMİŞLERDİ

İkilinin ayrı yaşadığı ve boşanacaklarına dair söylentiler güçlenirken aslında çift daha önce bazı sorunlar yaşadıklarının sinyallerini vermişti.

Brady, geçtiğimiz yıl katıldığı bir podcast’te Bündchen’in kariyeri ile ilgili yapmak istediği şeyler olduğunu ve yine de karısının evle ilgili daha fazla sorumluluk alabileceğini belirtmişti.

Ayrıca Bündchen’in de Brady’e “Ya futbol ya da ben” diyerek rest çektiği basına yansımıştı.

Gisele Bündchen ve Tom Brady’nin milyon dolarlık boşanma davası!