‘Günde 750 bin TL. harcıyorum’ deyince… Özgür Demirtaş’tan Maliye’ye Dilan Polat çağrısı

featured
service

Dilan Polat, 2. Sayfa programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. “Üzerimdeki kombin 350 bin TL” diyen Polat, “Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum” sözleriyle herkesi şoke etti. Özgür Demirtaş ise uyarıda bulundu.

blank

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, lüks yaşantısı ve açıklamalarıyla sık sık gündem olmayı başarıyor. Polat, önceki gün 2. Sayfa’ya konuk oldu.

Kazancına ilişkin sorular üzerine “Üzerimdeki kombin 350 bin TL” diyen Polat, “Türk kahvemi altın tozuyla sırf birilerini rahatsız etmek için içiyorum” sözleriyle ağızları açık bıraktı.

blank
Ünlü isim ayrıca “Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum” deyince pek çok kişi bu değirmenin suyunun nereden geldiğini merak ederek Özgür Demirtaş’a yazdı.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise Dilan Polat’ın açıklamalarına ilişkin “Maliye’nin incelemesi gereken güzel bir durum olmuş. Günde 750 bin harcayan biri bunun 5 katını kazansa, yılda 1.3 milyar lira kazanç yapar. Yılda 500 milyon liradan az vergi ödüyorsa bir incelemek lazım.” dedi.

‘Günde 750 bin TL. harcıyorum’ deyince… Özgür Demirtaş’tan Maliye’ye Dilan Polat çağrısı