Hande Sarıoğlu’nun kalça paylaşımı olay oldu!

featured
service

Ünlü spiker Hande Sarıoğlu, YouTube kanalında yaptığı programlarla sık sık gündeme geliyor. Ünlü ismin yayınladığı programında külotlu çorabına maçlardan daha çok ilgi olunca Sarıoğlu, çoraplarını bir izleyicisine hediye etme kararı almış ve herkesi şaşırtmıştı.

Sarıoğlu geçtiğimiz günlerde öğrenci olduğunu söyleyen bir takipçisinden gelen ilginç isteği hesabından paylaşmıştı. Ünlü spikere yapılan yorumda bir takipçi “Hande abla lütfen jartiyer ve siyah parlak topuklu ayakkabılı bir bölüm. Ekstra olarak topuklu ayakkabıdan ayaklarınızı çıkarıp kameraya doğru gösterip tekrar giyin lütfen. Her 3-4 dakikada bir tekrarlayın ve tercihen topuklu ayakkabının taban kısmı pembe veya kırmızı olursa çok makbule geçer.” ifadelerini kullanmıştı.

blank

Sarıoğlu, bu kez yaptığı kalça paylaşımıyla olay oldu.

Instagram’da hikaye kısmında göbeği açık spor kıyafetiyle kalça videosunu paylaşan ünlü spiker, paylaşımına ise kaya emojisi ve “İyi Pazarlar” notunu ekledi.

blank

Hande Sarıoğlu, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen ‘çorap’ eleştirilerine karşı ise “Çorap bir kültürdür” sözlerini kullanarak dikkat çektmişti.

Hande Sarıoğlu’nun kalça paylaşımı olay oldu!