Hazal Kaya: İyi ki evlendik, sana çok aşığım

featured
service

Adını Feriha Koydum dizisi ile tanınan güzel oyuncu Hazal Kaya kendisi gibi oyuncu eşi Ali Atay ile 2019 yılında dünya evine girmişti. Kaya, babasına benzerliği ile bilinen oğlu Fikret Ali Atay’ı evliliğinden kısa bir süre sonra kucağına almıştı. Hazal Kaya eşi Ali Atay ile evliliklerinin ikinci yılı sosyal medya hesabından paylaştığı kare ile kutladı.

Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisiyle hafızalara kazınan Hazal Kaya uzun süredir bir projede görülmüyor. Geçtiğimiz yıl anne olan güzel oyuncu bu günlerde vaktini oğlu Ali Fikret’e ayırıyor. Kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile evlenen Kaya, her fırsatta eşini ve ailesini ne kadar çok sevdiğini gündeme getiriyor.

blank

30 yaşındaki ünlü oyuncu Kaya, sosyal medya hesabından paylaştığı bir kare ile evlilik yıl dönümünü kutladı. Eşi Ali Atay ile birlikte çekilen karelerini paylaşan ünlü oyuncu, gönderisine, “İlk tatilimizde çekmeyi akıl ettiğimiz nadir fotoğraflardan biri, en sevdiğimiz… Fotoğraf çekmeyi unutacağımız keyifte nice anılarımıza sevgilim! Sana çok aşığım. İyi ki evlendik” notunu düştü.

blank

Hazal Kaya: İyi ki evlendik, sana çok aşığım