Bedia Ener’den Seda Demir’in psikolojisi altüst eden sözler!

featured
service

TV8’de ekrana gelen “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” programına konuk olan oyuncu Seda Demir, “Yaprak Dökümü” dizisinde annesi ‘Neyyir’i canlandıran usta tiyatro ve seslendirme sanatçısı Bedia Ener ile ilgili anlattıkları izleyenlerin yüreklerini burktu.

Demir, söz ‘Yaprak Dökümü’nden açılınca şu ifadeleri kullandı:

“Her şey bana çok ters geliyordu. Öğrenci bir kızdım. İş ortamındaki diyaloglar şaşırtmıştı. Her şey çok garipti. Herkes bana çok garip geliyordu. 22 yaşında hiç bir iş tecrübesi olmayan bir kızın aklındakileri söylüyorum. Şu yaşımda bu kadar garipsemeyebilirdim. Aama küçücük bir kızdım.

Sette herhangi bir desteğin olmaması şaşırtmıştı.

Sette tek desteğim Mesude Erarslan’dı. Mesude Hanım, ‘Seda benim kızım’ dedikten sonra sette kabul gördüm, destek gördüm. Ufak bir destek bile çok önemliydi. Yusuf Atala, Neslihan Atagül, Bennu Yıldırımlar ve Güler Ökten gibi isimlerin tek bir cümleleri bana umut verip ilerlememe yardımcı oluyordu.

Bedia Ener tek başımıza olduğumuzda bir gün bana ‘Sesin çok kötü. Sen asla kendi sesinle bir dizide oynayamazsın’ dedi. Yolun başındaki bir insan için bir cümle bir hayatı etkileyebilir.

O yaşımda bu laf çok ağır geldi, kulaklarımda uğuldadı. O kadar kötü hissettim ki 7-8 sene sesimden utandım. Survivor’a katıldıktan sonra bunu yendim. Bedia Ener’in sözleri beni çok kırdı. Orada sesini kullanmayan sadece ben değildim. Tolga Karel de, Fahriye Evcen’de kendi sesini kullanmıyordu. Bu kırgınlığımı Bedia Ener’e yazdım, cevap vermedi”

Bedia Ener’den Seda Demir’in psikolojisi altüst eden sözler!