Iskra Lawrence: Bu beden için minnettarım

featured

26 yaşındaki beden olumlama aktivisti model, sıklıkla bikinili fotoğraflarını paylaşıyor ve insanların vücutlarını sevmeleri, kabul etmeleri yönünde açıklamalarda bulunuyor.

blank

Salı günü Kaliforniya’da olan İngiliz güzel, açık mavi bikinisiyle Hollywood’un ikonik pinup kızlarına benziyordu! Sarışın bomba, saçlarını topuz yapmıştı. Koyu mavi bir duvarın önünde birbirinden eğlenceli pozlar veren Lawrence yine yürek hoplattı. Makyaj yapmayan seksi model, doğal güzelliğiyle büyüledi.

blank

Kıvrımları ve şekilli bacaklarıyla şov yapan Lawrence, beden olumlama hareketinin en ateşli savunucularından.

blank

Yıllar boyunca model olabilmek için aşındırmadığı kapı kalmayan ama her seferinde de “fazla kilolusun” denilerek geri çevrilen Isra Lawrence şimdi bu görüntüsüne minnettar olduğunu sosyal medya hesabından ilan etti.

blank

Bedensel pozitivizmin günümüzdeki öncülerinden biri olan Iskra Lawrence; Instagram sayfasında kısa şortlu bir pozunu “Artık bacaklarımdan nefret etmiyorum, buna minnettarım, bedenimin yeteneklerine minnettarım” notuyla paylaştı. Lawrence paparazziler tarafından çekilen ve herhangi bir rötuş yapılmadan yayınlanan pozlarını da sevdiğini ifade etmişti.

blank

Kıvrımlarıyla barıştığından beri mutlu bir hayat sürdüğünü söyleyen model, kum saati vücudunun sırrı için ‘Esnek bir egzersiz programı uyguluyorum. Beslenme şeklim kadar yaptığım spor da önemli. En çok squat hareketini yapıyorum.’ şeklinde konuşmuştu.

blank

Iskra Lawrence: Bu beden için minnettarım