KERVANSARAY HOLDİNG’TEN SUÇ DUYURUSU

featured
service

Kervansaray Yatırım Holding’te sular durulmuyor. 5 farklı bölgede oteli bulunan Holding’in içi şimdi de rüşvet iddiasıyla kaynıyor. İddiaya göre Kervansaray Yatırım Holding’e İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından kayyum ataması sırasında usulsüzlük yapıldı. Mahkemenin Başkan ve üyelerinin de aralarında bulunduğu 4 yargı mensubu hakkında HSK’ya suç duyurusunda yapıldığı iddia edildi.

Suçlamalar arasında, ‘organize bir şekilde rüşvet almak’ , ‘rüşvet vermek’, ‘rüşvete aracılık etmek’, ‘rüşvet alıp vererek yargıya müdahale etmek’, ‘şirketi ele geçirmek suretiyle şirketi dolandırmak, şirketin hak ve menfaatleri aleyhine kararlar almak’, ‘şirketi doğrudan ve kasıtlı olarak dolandırmak ve zarara uğratmak’ yer alıyor.

İddiaların medyada yer almasının ardından Bugün de Kervansaray Yatırım Holding’ten KAP’a yapılan bildirimde Eski Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer ve eski Yönetim Kurulu üyeleri hakkında, Kervansaray Uludağ otelin usulsüz kiralanması nedeniyle suç duyurusunda bulunulduğu duyuruldu. Holding açıklamasında Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusunun yanı sıra SPK ve Mali Suçlar Araştırma Kuruluna usulsüz kiralama ilgili ihbarda bulunulduğu da belirtildi.

KERVANSARAY HOLDİNG’TEN SUÇ DUYURUSU