KOLPAÇİNO 4*4 LÜK FİLMİ’NİN MUHTEŞEM GALASI

featured
service

Yapımcılığını Polat YAĞCI, nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kamil ÇETİN’in oturduğu, başrollerinde Şafak SEZER, Aydemir AKBAŞ, Serkan ŞENGÜL, Ömer KURT, Ali ÇATALBAŞ, Buket DEREOĞLU, Deniz ORAL, Burak ÖNCÜ, Selim ERDOĞAN , ın yanı sıra İbrahim TATLISES, Cengiz KURTOĞLU, Saba TÜMER, Serdar ORTAÇ ve Mehmet Ali ERBİL, konuk oyuncu olarak rol aldığı kolpaçino 4*4 lük filminin galası geçtiğimiz akşam haliç kongre merkezi’nde gerçekleşti. 

Galaya Erhan YAZICIOĞLU, Mehmet Ali ERBİL ve sevgilisi Gülseren CEYLAN , Berdan MARDİNİ, Zara, Özgür Can ÇOBAN, Aleyna DALVEREN, Dönerci Serkan Usta ( Serkan MUTLU) güzel oyuncu Damla CANBAZ ve güzel oyuncu – model Dilan CANBAZ onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. 

Gala sonrası İbrahim TATLISES, Serdar ORTAÇ, Şafak SEZER söylediği şarkılarla geceye büyük renk kattı.  

Kolpaçino 4*4 lük filminin konusu ise : Kolpaçino filminin devam halkası olan komedi türündeki “Kolpaçino 4 4’lük”, önceki hikayelerde kendisine kazık atan eski dostlarıyla hesaplaşmaya karar veren Özgür’ün hikayesini konu ediyor. Artık aralarındaki husumete bir son vermek isteyen Özgür ve Sabri, hesaplaşmak için bir mekanda buluşmaya karar verir. Nişanlanmadan önce son bir kumar gezesi organize etmek isteyen Tayfun, bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için Özgür’ü davet eder. Ancak aynı mekana Vural ve adamlarının da gelmesi işlerin içinde çıkılmaz bir hal almasına neden olur.

Kolpaçino 4*4 lük filmi 12 Ocak’ta sinema severlerle buluşacak

Haber : Görkem EMGEN – Ertan TAŞKIRAN 

Fotoğraf : Görkem EMGEN

KOLPAÇİNO 4*4 LÜK FİLMİ’NİN MUHTEŞEM GALASI