Megan Fox ve rapçi sevgilisi çatıya çıktı

featured
service

blank
Batı Hollywood’da bir gece kulübüne giden Megan Fox ve gerçek adı Richard Colson Baker olan Machine Gun Kelly, önce bir yerde oturup bir şeyler yiyip içerek sohbet etti.

blank
Ardından iki sevgili oturdukları balkondan kalkıp gece kulübünün çatısına çıkmaya karar verdi. blank
Machine Gun Kelly, çatıya tırmanırken, yüksek topuklu ayakkabılar giyen sevgilisine yardım etti. Fox ve Machine Gun Kelly, daha sonra uzun uzun şehir manzarasını seyretti.

blank
Önce boşanmaya karar verip sonra üçüncü bebeklerinin dünyaya geleceğini öğrenince yola birlikte devam etme kararı alan Megan Fox ve eski eşi Brian Austin Green bir süre önce ayrıldı.

blank
Uzun süre boyunca “dünyanın en güzel kadını” unvanını kimseye kaptırmayan oyuncu Megan Fox ile aynı zamanda meslektaşı olan eşi Brian Austin Green’in yuvasını yasak aşk yıktı. Rol aldığı Transformers serisiyle bir anda kariyerinde yükselişe geçen Megan Fox ile eşi Brian Austin Green bu kez kesin olarak boşanma kararı aldı. Çiftin üç çocuğu bulunuyor.

blank
Bu ayrılığın nedeninin ise yasak aşk olduğu ileri sürülüyor. ABD basınına yansıyan iddialara göre Megan Fox’un rap’çi Machine Gun Kelly ile yasak aşk yaşaması çiftin yollarının ayrılmasına neden oldu. Fox ile Machine Gun Kelly’nin geçen yılın son aylarından bu yana birlikte olduğu konuşuluyor. İkili, Machine Gun Kelly’nin “Bloody Valentine” adlı şarkısının klibinde birlikte rol almıştı.

Megan Fox ve rapçi sevgilisi çatıya çıktı