Murat Övüç Kendisi İçin “Halkı Zehirliyor” İfadeleri Kullanan Sevda Türküsev’i Affetmedi

featured
service

Sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız ve şimdilerde pek çok yerde sahne alan Murat Övüç, sosyal medyada ağladığı bir video paylaşmasıyla gündeme gelmişti. Ardından 2. Sayfa magazin programına konuk olan Sevda Türküsev’in, son dönemde fenomenlerin incelenmesine ithafen ‘Murat Övüç de incelensin, halkı zehirliyor.’ gibi ifadeler kullanmasına dayanamadı.

Sosyal medyada ilişkilere yönelik çektiği videolarla ve konuşma tarzıyla fenomen olan ve herkesin takip etmeye başladığı Murat Övüç, yıllardır bir medya karakteri olarak tanıdığımız isimler arasına girdi.

blank

O dönemler kullandığı ‘fırfır, yanık’ gibi hitaplarla ön plana çıkan ve videolarını izleyen herkesin taklidini yapmaya başladığı Övüç, bir de şarkı söylüyordu. Hatırlarsanız ağlayarak ‘Dalga dalga, dalgalanıyor.’ şarkısını söylediği videonun efektleri dahi yapılmıştı.

Ardından kendisini kadın matinelerinde sahne alırken ve eğlence programlarında yer alırken görmeye başlamıştık.

Yer aldığı tüm programların son derece eğlenceli geçmesi ve Murat Övüç’ün de sahne kabiliyetiyle bu durum gün geçtikçe ilerlemeye başlamış, Övüç bunu ekmek kapısına çevirmişti.

Kendisinin sosyal medya paylaşımları hala yakından takip edilirken, Murat Övüç’ün “Para senin gözün kör olsun. Oy Dilan, Dilan, Dilan” diye ağladığı bir video gündeme düşmüştü.

Kara para aklamak ve vergi kaçırmak gibi suçlarla yargılanan Dilan Polat ve ailesinin tutuklanmasının ardından paylaşmış olduğu video sosyal medyada gündem olunca, Övüç’ün Polat’a karşı sempati duyduğu yönünde yorumlanmıştı. Övüç’ün bir diğer videosunda ise ‘Ortada çocuklar var. Yeter artık!’ dediği görülmüştü.

Bu videoların ardından 2. Sayfa magazin programının konuğu olan Sevda Türküsev, “Lütfen Murat Övüç’ü takip etmeyin, Halkı zehirliyorlar.” demişti.

Ayrıca sözlerini ‘Murat Övüç dini kullanıyor’ şeklinde sürdüren Sevda Türküsev’in sözlerini duyan Murat Övüç, canlı yayına bağlanmış ve ‘Ben Dilan Polat için ağlamadım. Başka bir Dilan için ağladım.’ demişti. İkilinin girdiği sözlü tartışma yayın esnasında büyümüştü ve Sevda Türküsev’in ‘Söylemleriniz ve küfürleriniz hiç hoş değil. Takip edilmesi gereken bir insan değilsiniz.’ demesi üzerine ağırlaşmıştı.

blank

Övüç, dava dilekçesini paylaşarak ‘Bu ülkede yargı var, siz beni hedef gösterip kişilik haklarıma hakaret edemezsiniz. Özel hayatımı deşifre edemezsiniz dedi.

Dava dilekçesinde ise Sevda Türküsev’in program esnasında Murat Övüç hakkında dile getirdiği söylemler yer aldı.

blank

Verilen dilekçede ‘Hakaret Suçu’ ve ‘Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu’ yer aldı.

Daha sonrasında dilekçenin geri kalan kısmını Instagram hikayeleri üzerinden yayınladı.

blank

blank

blank

Murat Övüç Kendisi İçin “Halkı Zehirliyor” İfadeleri Kullanan Sevda Türküsev’i Affetmedi