Mustafa Sandal’a kayınpederinden büyük jest! Düğün masraflarını karşılayacak

featured
service

Yaklaşık üç yıldır aşk yaşayan Mustafa Sandal ile aşk Melis Sütşurup, geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. 3 Haziran’da İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleşecek nikâh töreni ile mutluluğa ‘Evet’ diyecek çift, 10 Haziran’da ise Marmaris’te ailelerini ve dostlarını düğünlerinde ağırlayacak.

blank

MELİS SÜTŞURUP’UN BORSACI BABASI, MARMARİS’TEKİ DÜĞÜNÜN MASRAFLARINI ÜSTLENDİ

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre; Ünlü çifte en büyük sürprizi ise sosyetik güzelin babası Cihan Sütşurup yaptı. İş insanının, D Maris Hotel’deki düğün organizasyonun tüm masraflarını üstlendiği iddia edildi.

blank

Jest karşısında Sütşurup Ailesi’ne teşekkür eden şarkıcı, ısrarlar sonucunda hediyeyi kabul etmek zorunda kaldı. Sütşurup ve Sandal’ın, düğün için bir organizasyon şirketiyle de anlaştığı öğrenildi. İş insanının, misafirlerin konaklama, ulaşım ve diğer masrafları için birkaç milyon lirayı gözden çıkardığı edinilen bilgiler arasında.

blank

DÜĞÜNÜN DETAYLARI
10 Haziran akşamı restoranda ‘Yunan Gecesi’ yapacak olan çift, 11 Haziran’da otelin manzaralı çimenliğinde düğün yapacak. Ardından beach’e inecek olan davetlileri, burada eğlenceli bir parti bekliyor. Düğün, ertesi sabah keyifli bir brunch’la sona erecek.

Mustafa Sandal’a kayınpederinden büyük jest! Düğün masraflarını karşılayacak