Nihat Doğan baba oldu! İşte bebeğiyle ilk karesi

featured
service

Nihat Doğan ile Arezoo Gharlar, yaklaşık bir yıllık beraberliğin ardından Ağustos 2022’de sürpriz şekilde hayatlarını birleştirmişti. Düğünden fotoğraflar sosyal medyada gündem olmuştu. Şarkıcı, mutlu gününden karelerine, “Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoş geldin hayatıma. Sonsuza kadar birlikte yaşamak yaşlanmak dileğiyle dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım” notunu düşmüştü.

‘PEŞİNDEN ÇOK KOŞTUM’

Doğan’ın hayatını birleştirdiği Arezoo Gharlar’ın üç aylık hamile olduğu iddiası da magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili sessizliğini bozan türkücü, “Dini nikâhımız yapılmıştı. Düğün yapacağımız esnada amcamın hanımını kaybettik. Bu nedenle düğünü ertelemiştik. Eşimin bebek beklemesi nedeniyle şimdi resmi nikâhı kıydık. Arzu Hanım’ın peşinden çok koştum, evlenmek için çok uğraştım. Sonra annemle İran’a gidip ailesinden istedik” şeklinde konuşmuştu.

‘BEBEK İÇİN ELİMİZİ ÇABUK TUTMAK İSTEDİK’

Eşini evliliğe ikna etmek için peşinden İran’a gittiğini vurgulayan şarkıcı, “Dostlarımız haber vermeden evlendiğimiz için kırılmış ama bebek için elimizi çabuk tutmak istedik. Allah nasip ederse, daha sonra büyük bir düğün yapacağız” demişti.

Nihat Doğan baba oldu! İşte bebeğiyle ilk karesi