Sakal bıraktığı için tacize uğramıştı! Sakallı kadın kapak oldu

featured
service

Genç kadın bu şekilde kendisiyle alay edenlerin çenesini biraz olsun kapadığını düşünüyor.

İngiltere’de yaşayan Harnaam Kaur, ‘polikistik over sendromu’ndan muzdarip olduğu için küçüklüğünden beri yüzündeki tüylerden çok çekiyor.

Bir kıza göre çok fazla çıkan tüylerle sürekli mücadele etmiş.

Ancak ne yaptıysa kurtulamadığı tüylerini sonunda ‘rahat bırakmaya’ karar verdi.

İNTİHARA BİLE KALKIŞTI

Bir kadın olarak, yüzündeki tüylerin çokluğu nedeniyle sürekli alay edildi ve aşağılandı.

Okulda kendisiyle alay eden kabadayılar yüzünden intihar etmeye bile kalktı.

Ancak sonunda 14 yaşındayken alaylarla ve tüylerle başa çıkamayınca, yüzündeki kılları almaktan vazgeçti.

Hal böyle olunca Kaur’un sakalları çıkmaya başladı.

DEFİLEDE MANKENLİK YAPTI

Büyüdükçe kendini olduğu gibi kabullenmeyi ve sevmeyi öğrenen genç kadın, sakallı olmaktan rahatsızlık duymamaya başladı.

Farklı olmayı sevdiğini söyleyen genç kadın, görüntüsü ve tavrı sayesinde ünlü Vogue Japonya, Vogue Teen (Vogue Gençlik) ve Cosmo Hindistan dergilerine kapak oldu.

Londra Moda Haftası’nda podyuma çıktı.

KENDİ İŞİNİN PATRONU OLDU

Bu ününü kariyere dönüştüren genç kadın şimdi sadece farklı ve ilginç özellikleri olan modellerle çalışan bir makyaj ürünleri şirketi kurdu.

Aşırı çilli, albino veya vitiligosu (yer yer beyaz lekeli vücut) olan modellerle çalışan genç kadın, bu şekilde insanlara daha geniş açıdan bakmayı göstermeyi umuyor.

31 yaşındaki Kaur, kendisini çok geliştirmiş ve kabullenmiş olsa da sokakta ya da sosyal medyada çok kötü tacizlerle karşılaştığını belirtiyor.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR

Sosyal medyada, Kaur’dan “kurtulmak isteyen” gruplar bile var.

Sokakta genelde erkekler genç kadını rahatsız ediyor hatta ölümle tehdit edenler oluyor.

Polise sürekli ölüm ve tecavüz tehditlerini şikayet ettiğini ancak yeterince ilgilenmediklerini anlatan genç kadın, bu yüzden tacizcilerinin bilgilerini kendi araştırıp, bulup karakola gidiyor ve ancak bu şekilde sonuç alıyor.

Kendisini korumak için ‘Kai’ adında bir rotweiller cinsi köpek alan Kaur, ancak bu şekilde dışarıda dolaşabildiğini söylüyor.

ERKEKLER MERAKTAN YAKLAŞIYOR’

Sıradışı görüntüsü yüzünden düzgün bir sevgili bulamayan genç kadın, “Sanırım erkekler beni bir denemek istiyor sadece. Belki bir fetiş ya da merak konusu. Bunun dışında gerçekten sevgiyle yaklaşan birine rastlamadım. Oysa ciddi bir ilişkimin olmasını çok istiyorum.” diyor.

Sakalının insanlar için iyi bir test olduğunu belirten Kaur, “sakalım yüzünden beni yargılayanları hayatıma almıyorum. Ancak gerçek beni görüp, seven insanlarla oluyorum.” ifadesini kullanıyor.

Sakal bıraktığı için tacize uğramıştı! Sakallı kadın kapak oldu