Ünlülerin cerrahı Dr. Necdet Derici hakkında yasak aşk yaşıyor iddiası

featured
service

Magazin dünyasında gün geçmiyor ki yeni bir yasak aşk iddiası ortaya atılmasın.

Bu seferki dedikodunun kahramanı ise tv ekranlarında sıklıkla karşımıza çıkan ve tıp dünyasında yaptığı başarılı operasyonlarla bilinen ünlü cerrah Dr. Necdet Derici…

blank

İddialara göre; evli ve iki çocuk babası olan ünlülerin cerrahı yıllar önce Rus bir kadınla yakınlaştı.

Kısa sürede arkadaşlıkları yasak aşk’a dönüştü.

Derici’nin Rus sevgilisine Bakırköy’de aylık kirası 2 bin dolar olan lüks bir residans kiraladığı ve yasak aşkını bu gizli aşk yuvalarında yaşadıkları iddia edildi.

Evli ve çocuklu olması sebebi ile ilk başlarda Rus sevgilisi ile gizli saklı yasak aşkını yaşayan ünlü cerrah; her ne kadar daha sonraları bu ilişkiden pişman olup aile düzeni bozulmasın diye ilişkisini bitirmeye çalışsa da Rus sevgilisi bir Derici’nin bir türlü yakasını bırakmamış.

Dedikodulara göre; ünlü cerrah yasak aşkından kurtulmak için çareyi yasak aşk yaşadıkları Residans boşaltmakta bulmuş.

Daha sonra bu ilişkinin kesin olarak bitmesi için hatır sayılı bir para vererek Rus sevgilisini memleketine yollayan Derici, şimdilerde derin bir ‘Oh’ çekmiş.

Zararın neresinden dönersen kardır diye düşünen ünlülerin cerrahı şimdilerde eşi ile mutluluğuna hiç bir şey olmamış gibi devam ediyormuş.

Şimdilik dedikodu ve iddia olarak magazin raflarına kalkan bu yasak aşk iddiası tekrar gündeme gelir mi bilinmez ama Derici’nin doğru yolu bulup yuvasının dağılmasını önleyerek kendine yakışanı yapmış demek gerekir.

Sacitaslan

Ünlülerin cerrahı Dr. Necdet Derici hakkında yasak aşk yaşıyor iddiası