50 yaşındaki kadına aşk tuzağı: Gelinlik bile aldırdı

featured
service

Nikah hazırlığı yaptığı sevgilisinin başka biriyle evli olduğunu öğrenen talihsiz kadın soluğu savcılıkta aldı!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 50 yaşındaki Necla Ö., 2016’da gittiği bir spor salonunda Ersin Ü. ile tanıştı. Bir süre sonra Necla Ö. ile sevgili olan Ersin Ü., Necla Ö.’ye evlenmek istediğini söyledi.

Sabah’tan Dilhan Dumanoğlu’nun haberine göre Necla Ö.’nün güvenini kazanan Ersin Ü., evlendiklerinde kirada oturmak istemediğini, bu nedenle ev almaları gerektiğini söyleyerek para istedi.

Başına geleceklerden habersiz olan Necla Ö. ise Ersin Ü.’ye babasından kalan 50 bin euro ve 850 doları verdi.

Bununla da kalmayan Ersin Ü., zaman zaman Necla Ö.’den ve hasta annesinden borç aldı.

GELİNLİK BİLE ALDIRDI!

Ersin Ü., Necla Ö.’ye kendisini çok sevdiğini, düğün yapacaklarını söyleyerek gelinlik bakmasını istedi. Kendisine gelinlik de alan Necla Ö., Ersin Ü.’nün annesiyle tanıştırmak için gittiği evde Ersin Ü. tarafından cinsel istismara uğradı.

Şikayetçi olmaması yönünde baskı yapan Ersin Ü., Necla Ö.’yü bakmakta olduğu hasta annesi ve engelli kardeşine zarar vermekle tehdit ederek, evleneceklerini, yaşananların sorun olmayacağını söyledi. Tehditlerden korkan Necla Ö., evlilik hazırlıkları için Ersin Ü.’ye para göndermeye devam etti.

MEĞER BAŞKA BİR KADINLA EVLENMİŞ!

Necla Ö. bu süreçte kendisini yeniden evlenmeye ikna eden Ersin Ü.’nün internet tabanlı uygulamalardan araması, dışarıda görüşmemesi ve birlikte fotoğraf çektirmemesinden şüphelendi. Bir süre sonra Ersin Ü.’ye ulaşamayan Necla Ö., yaptığı araştırma sonucunda Ersin Ü.’nün bir başka kadınla evlendiğini öğrendi.

Bunun üzerine psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan ve dolandırıldığını fark eden Necla Ö., Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Soruşturmanın takipsizlikle sonuçlanmasının ardından bu kez de talihsiz kadın Ersin Ü.’nün eşi tarafından tehdit edilmeye başlandı.

blank

DÖVDÜ… İSTİSMAR ETTİ… TEHDİTLER YAĞDIRDI!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na yeniden ‘Tehdit’, ‘Hakaret’ ve ‘Evlendirme vaadiyle dolandırıcılık’ suçlarından suç duyurusunda bulunan Necla Ö., dilekçesinde, Ersin Ü.’nün kendisi ile mutlu bir yuva kurmak istediğini söyleyerek güvenmesini sağladığını, babasından kalan 50 bin Euro ve 850 doları ev almak istediğini, daha sonra çeşitli bahanelerle 40 bin lira ve annesinden de bin lira aldığını söyledi.

Necla Ö., dilekçesinde Ersin Ü.’nün alkollü bir şekilde defalarca evini bastığını ve darp ettiğini belirterek, “Ersin Ü., evimizde bulunan 2 yarım ile 4 çeyrek altınımızı baskıyla aldı. Başlangıçta borçlarını ödeyeceğini söylemesine rağmen daha sonraki konuşmalarımızda beni tehdit etmeye başladı. Bana cinsel istismarda bulundu. Evlenme vaadiyle beni kandıran, hakaret ve tehdit eden Ersin Ü.’den şikayetçiyim” dedi.

50 yaşındaki kadına aşk tuzağı: Gelinlik bile aldırdı