8.500 liraya çakra açan Eylem Amine Altunkaynak sosyal medyada gündem oldu

featured
service

Sosyal medya, İslami usullerle bilinçaltı temizliği konusunda son derece iddialı olan ‘kuantum eğitmeni’ kadının görüntülerini konuşuyor. Eğitimlerini daha çok muhafazakar çevrelerde verdiği anlaşılan eğitmen; rengarenk kıyafetleri, yüzünden eksik etmediği peçesi ve gösterişli yaşantısı ile de dikkat çekiyor.

Lüks aracı ile gittiği lüks restoranlarda ‘Miraç hakikatiyle bilinçaltı temizliği’, ‘Kuantum eğitimi’, ‘Beden şifası’ gibi çeşitli konularda eğitimler veren eğitmenin görüntüleri Twitter’da konuşuluyor.

 

“Uluslararası Sertifikalı Kuantum Eğitmeni”

blank

Görüntülerdeki Eylem Amine Altunkaynak adlı ‘eğitmenin’ kendi adında bir web sayfası ve ‘Gelişim Devam Ediyor’ adında YouTube kanalı bulunuyor.

Diğer platformlarda da son derece aktif olduğu görülen Altunkaynak, Instagram hesabında kendisini Uluslararası Onaylı Sertifika’ya sahip bir ‘Kuantum eğitmeni’ olarak tanıtıyor.

2006’da Uludağ Üniversitesi’nden mezun olduğunu yazan ancak bölümünü belirtmeyen Altunkaynak, tutarı 40 bin TL’lere kadar varan eğitim paketleri satıyor.

İŞTE O PAKETLER

blank

 

blank
Eylem Amine Altunkaynak yarın “Miraç’ta bilinçaltı temizliği” adını verdiği bir eğitime başlayacak.
blank blank

 

Altunkaynak isteyenlere “özel seans” adı altında yüz yüze ya da online danışmanlık hizmeti de sunuyor.

Kafe ve restoranlarda verdiği seminerlerin görüntülerini de sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşıyor.

blank

SOSYAL MEDYADA HERKES ONU KONUŞUYOR

Eylem Amine Altunkaynak yaptığı paylaşımların altında ilginç yorumlar göze çarpıyor.

 

İŞTE YORUMLAR

blank

EYLEM AMİNe ALTUNKAYNAK kimdir?

Trabzon İli Of ilçesinde doğdu. Bursa Uludağ Üniversitesi’nden 2006 tarihinde mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi işletme bölümünü 2010 yılında bitirdi.

Üniversite yıllarında psikoloji, insan davranışları ve kişisel gelişim alanlarına merakı dolayısıyla ilgili alanlarda araştırma çalışmalarına başladı. Aynı yıllarda bölgesel radyolarda kişisel gelişim programları hazırlayıp sundu. 2009 yılında gerçekleştirmiş olduğu evlilikle birlikte eğitimime ara vermek zorunda kaldı. Bu süreç içerisinde 3 evlat sahibi oldu.

2015 yılında kızının disleksi üzerine farkındalığını araştırmaya başladı. Başarılı çocuklarla başarısız çocukların altında yatan sebepleri araştırmaya başladı. Zamanla bilinçaltı eğitimlerini ve kuantum fiziği araştırmalarına başladı. Bu alanlarda kurumlardan akademik eğitim aldı.

Türkiye’de spritüel alanlardaki konuların Kur’an-ı Kerim ışığında sünnetullaha uygun anlatımını içeren ücretsiz ilk whatsapp grupları kurarak tüm dünyada bir ilke imza attı. Gelişim devam ediyor adlı 10’nun üzerinde whatsapp gurubuyla 20.000’ni aşkın telegram ile binlerce bayana ulaştı.

Hanımlara özel eğitim ve seminerler verdi. 2500 üzerinde uzaman eğitmen hanım yetiştirdi. Kendi eğitimini geliştirerek Eylem AMİNe Altunkaynak sistemi bilinçaltı temizliği Eğitimini kurdu. Sosyoloji alanındaki uzmanlık eğitimine devam etmektedir.

blank blank blank blank

 

8.500 liraya çakra açan Eylem Amine Altunkaynak sosyal medyada gündem oldu