Kara para akladığı iddia edilen Dilan Polat, herkese küfür edince ortalık karıştı!

featured
service

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın para kaynağı merak konusu olurken ortaya atılan ‘kuyumculuk üzerinden kara para aklıyorlar’ şeklindeki iddialar sosyal medyanın gündemine oturdu.

blank

En son eşi Engin Polat’ın kendisine uçak aldığı iddiası çok konuşulmuş Dilan Polat ise uçağı kiraladıklarını açıklamıştı.

blank

Kara para iddialarına yaptığı videolu paylaşımlarla cevap veren Dilan Polat gözyaşlarına boğularak ”Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar. Biz vatanını, milletini, devletini gerçekten seven insanlarız.” demişti.

blank

Dilan Polat, son olarak 2. sayfa programına telefonla bağlanarak eşi Engin Polat’ın Emniyet Genel Müdürlüğü’ne çağrıldığı yönündeki iddia hakkında konuştu. Dilan Polat, eşi Engin Polat’la ilgili ortaya atılan iddialara ateş püskürdü ve ”Eşim Engin Polat’ın Emniyet Genel Müdürlüğü’ne çağrıldığı iddiaları doğru değil. Kocam burada uyuyor. Bizim alnımız ak veremeyeceğimiz bir hesap yok. Bu haberlerden sonra maliye ekstra inceliyor.” demişti.

blank

Son olarak Dilan Polat, X platformunda yaptığı küfürlü paylaşımla gündeme geldi. Polat’ın paylaşımı ortalığı karıştırdı.

blank

”Hepinizin ta amk” şeklinde paylaşım yapan Dilan Polat’a tepkiler çığ gibi büyüdü. Dilan Polat’a gelen tepkilerde şu ifadeler yer aldı:

”Engin bana karakter al, herkese küfür etmemem gerektiğini öğreneyim.”, ”Mail order diyosun ok ! Görgü kuralları ve nezaket dersleri alsan yine olmaz yine olmaz.”, ”Paraların nerden geldiği anlaşılınca konuşarak gündem olmaya çalışmış. Kelime dağarcığı bu kadar demekki”

Dilan Polat ise gelen tepkiler üzerine yaptığı paylaşımla kendisini eleştirenlere ateş püskürdü.

blank

Polat, ”Bir insanın annesine ölmüş annesine konuşursanız alırsanız cevabı.Hiç laga luga yapmayın kansız değiliz anamı konuşacaklar susacağım yok öyle dünya. Noldu anneme, babama konuştunuz, konuştunuz küfür yiyince ooo aaaaa oldu ya ne güzel günlerdir yiyin anamı babamı bize ooo aaaaaa oldu yav” şeklinde paylaşım yaptı.

İşte Dilan Polat’a gelen tepkiler…

blank

blank

blank

Kara para akladığı iddia edilen Dilan Polat, herkese küfür edince ortalık karıştı!