Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’a evlilik teklifi etti

featured
service

”20 yaşındaki bir kızla birlikte olabilirim. Cinselliğim devam ediyor” şeklindeki açıklamasıyla tepki çeken 66 yaşındaki oyuncu ve televizyon sunucusu Mehmet Ali Erbil’in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evleneceği iddia edilmişti. Bir programa bağlanarak canlı yayında birbirlerine olan aşkını haykıran çiftten Gülseren Ceylan, Erbil hakkında ”Şu an gözüm Mehmet Ali Erbil’den başkasını görmüyor. Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor.” ifadeleriyle dikkat çekmişti. Tüm bu yaşanaların ardından Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan cephesinde yeni gelişme yaşandı.

blank

SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisinin doğum gününü birlikte oldukları bir fotoğrafı paylaşarak kutladı. Sevgisini her fırsatta dile getiren ünlü şovmen genç sevgilisi için şunları yazdı:

İyi ki doğdun sevgilim. İyi ki benimsin. Yerin sonsuzda dek benim yanım olsun. Seni seviyorum” ifadelerini kullandı.

blank

Daha önce 5 kez evlenen Mehmet Ali Erbil, 5 aydır aşk yaşadığı kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’a dün akşam bir mekanda kutlanan doğum gününün ardından evlilik teklifi etti.

blank

Mutluluktan ne yapacağını bilemeyen Gülseren Ceylan ise o anları Instagram hesabından yayınladı.

6. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Erbil’in nasıl bir düğün yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

GÜLSEREN CEYLAN: 30 YAŞINDA ADAMIN VEREMEDİKLERİNİ VERİYOR

Önceki gün Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Gülseren Ceylan, 5 ay önce tanıştığı Mehmet Ali Erbil ile çok mutlu olduğunu ve 2 aydır birlikte yaşadıklarını söyledi. Erbil ile evlenmek istediğini belirten Ceylan, “Çarşamba günü doğum günüm var yüzük gelebilir. Çok güzel şeyler yaşıyoruz. Evlenirsek çocuk isteyebilirim. Evlilik sözleşmesi isterlerse imzalarım. Benim ünlü kalma gibi bir derdim yok. Sosyal medya üzerinden tanıştık. Şu an gözüm Mehmet Ali Erbil’den başkasını görmüyor. Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor. Çok eğleniyoruz” demişti.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’a evlilik teklifi etti