Zeynep Dirvana Ali Karacan’a seslendi: “Artık evimi işgal etme”

featured
service

Yapılan haberlerin ardından Ali Karacan avukatı aracılığıyla bir tebligat göndererek sözkonusu ‘şirket konutunun’ kiralarının ödendiğini belirtti.

Ama söz konusu dava zaten kiraların ödenmediği için değil geç ödendiği için açılmıştı. Zeynep Dirvana, Patronlar Dünyası ile kira dekontlarını paylaştı.

Dekontlarda, kira ödemelerinin 3-5 ay gecikmeli olduğu ortaya konuldu.

Yine 2023 temmuz, ağustos ve eylül ayı kiralarının ise haberlerin ardından ödendiğini söyleyen Dirvana, Karacan’a bir kere daha seslenerek evinden çıkmasını istedi.

İstanbul Anadolu 3. İcra İflas Müdürlüğü’ne Dirvana’nın avukatı Handan Bakbak tarafından verilen dilekçede de, “Ali Naci Karacan’ın ikametgahı olarak devam ettiriyor olması nedeniyle temmuz-ağustos 2023 tarihine ait kira bedellerinin ve müteakip ayların kira bedellerinin düzenli olarak müflis şirket tarafından ödenmesi gerekmektedir. Ancak ödenmesi gereken iki aylık kira bedeli henüz ödenmemiş olup” ifadesi yer alıyor.

HABERLERDEN SONRA ÖDEDİ

Zeynep Dirvana haberlerin ardından temmuz kirasının 5 Eylül’de, ağustos kirasının 8 Eylül’de, eylül kirasının da 11 Eylül’de yatırıldığını dile getirdi. Dirvana, “Ali Bey çeyrek asırdır evimizde oturuyorsun, 23 yıl boyunca asla gününde kiranı ödemedin. Bizi maddi manevi çok mağdur ettin. Artık evimi işgal etme” diye seslendi.

DEKONTLAR ORTADA 

Dirvana’nın paylaştığı dekontlarda kiraların geç yatırıldığını gözler önüne seriyor.

Ziraat Bankası 04.04.2020 tarihinde yatırılan 30 bin TL ödemenin açıklama kısmında ‘Ocak 2020’ kirası yazılı. Kiranın dört ay geç yatırıldığı gözüküyor.

Yine 17.08.2020 tarihinde yatırılan 40 bin TL ödemenin açıklama kısmında ise ‘konut kirası bedeli nisan’ ifadesi yer alıyor. Kira bedeli beş ay sonra gönderilmiş.

30.12. 2019 tarihli 120 bin TL’lik ödemenin açıklama kısmında ise, ‘ekim kasım kira bedeli’ ifadesi bulunuyor.
02.10. 2019 tarihli dekontta bakıldığında ise açıklama kısmında ‘işyeri kirası haziran 2019’ yazılı.

05.03.2021 tarihli 70 bin TL ödeme yapıldığı gösteren dekontun açıklama kısmında ise ‘Kasım 2020 kira bedeli’ ifadesi yer alıyor. Yani beş ay sonra kiranın yatırıldığı gösteriyor.

29.04.2021 tarihli 50 bin TL’lik dekontta ise açıklama kısmında, ‘Ocak ayı kira bedeli’ deniliyor.

Patronlar Dünyası, söz konusu dekontları yayınladı…

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Zeynep Dirvana Ali Karacan’a seslendi: “Artık evimi işgal etme”