ABD’li profesör’den çılgın iddia! ‘Uzaylılar insan kaçırıyor ve işgal etmeye hazırlanıyor’

featured
service

Jacobs tüm bu tecrübelerinin ışığında ürkütücü bir sonuca vardığını söylüyor.

Jacobs’a göre, uzaylılar insanları sadece kaçırmıyor onların üstünde zihin kontrolü yaparak kendilerini dünya toplumuna uyumlu hale getiriyorlar.

Temple Üniversitesi’nde UFO’lar üzerine çalışmalar yapan ve uzaylıların insan kaçırması konusunda onlarca kitap yazan Jacobs, olaydan kurtulanlarla bir çok röportaj yaptı ve bu ürkütücü sonuca ulaştı.

BLAZE TV’de yayınlanan “Extraordinary: The Revelations”(Olağanüstü: İfşaalar) adlı belgeselde konuşan Profesör, bu yeni iddialarını anlattı.

blank

UZAYLI HİBRİD IRK DÜNYAYI ELE GEÇİRECEK

Jacobs, dünyadan insan kaçıran uzaylı bir hibrid ırkın zihin kontrol yoluyla uyumlandıklarını ve gezegenimizi işgale hazırlandıklarını iddia etti.

“İnsanlık olarak dünyanın her yerine yayıldık ve yapabildiğimiz kadar keşfettik… Başka varlıklar için de bu geçerli mi, değil mi bilmiyoruz ama insanların yaptığı bu” diye sözlerine başlayan Profesör şöyle devam ediyor: “Benim en iyi tahminim- bu sadece bir tahmin- evet, onlar da aynı şeyi yapıyor. Onların da yaptığı tıpkı bizim yaptığımızla aynı şey.”

Birçok kaçırılan insanla konuştuğunu anlatan Jacobs, hepsinin kendisine, “ileride yapacak işleri olduğunu” söylediklerini öne sürüyor.

Amerikalı Profesör, bütün kaçırılan insanların, yeniden çağrıldıklarında kendilerine “kalabalıkları kontrol etme” bilgileri verildiğini iddia ettiklerinden bahsediyor.

TANIKLIKLAR ZAMANLA DEĞİŞİME UĞRADI

Ünlü biliminsanı açıklamalarına şöyle devam ediyor: “Uzaylılar tarafından kaçırılan insanlar yaşlandıklarında, onlardan bir sokağın köşesinde durmaları istenecek. Sokağın aşağısına koşan birçok insan olacak ve orada yapmaları gereken tek şeyin, ‘Hareket etmeye devam edin, her şey iyi olacak’ demek olduğu söyleniyor.”

Dr Jacobs, kaçırılan insanların tanıklıklarının zamanla değişime uğradığının da altını çiziyor. Artık kaçırılan kişiler, UFO’ların içinde insan benzeri uzaylılar gördüklerini söylemeye başladılar.

ZİHNİMİZİ KONTROL EDEBİLİYORLAR

Profesör, “Tanımladıkları şey şu; UFO’ların içinde gerçekten de çok çok insana benzeyen bu uzaylıların aşağıya indikleri ve insan olmak için bizler arasında yürümenin neye benzediğini öğrenmeye çalıştıkları.”

“O noktada anladım ki bu topluma uyum ve dünyayı ele geçirmenin ön safhası… Onlar bizi kontrol edebilir, biz edemeyiz. Onlar tabir-i caizse, süperinsanlar.”

“Gezegeni ele geçirmeye gelsinler ya da gelmesinler, insan zihnini kontrol edebiliyorlar… Onda sonra ne olacak bilmiyorum, en kötüsünden korkuyorum. Bence UFO’daki insan benzerinuzayli ırkı bu işi daha önce de yapmış.”

ABD’li profesör’den çılgın iddia! ‘Uzaylılar insan kaçırıyor ve işgal etmeye hazırlanıyor’