ALTIN İNCİ ÖDÜLLERİ 6. KEZ SAHİPLERİNİ BULUYOR!!!

featured
service

Altın inci ödülleri muhteşem gece ile 6. kez sahiplerini bulacak. Pearly agency  tarafından düzenlenen. Komite başkanlığını Celal Baran YILDIRIM, ın üstlendiği,  Emre KİRİŞÇİ ve Tuğçe ALTUN KİRİŞÇİ’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan muhteşem gecenin sunuculuğunu, güzeller güzeli Tuğçe ALTUN KİRİŞÇİ ve güzel manken Özge ULUSOY gerçekleştirecektir. 

Emre KİRİŞÇİ :

Çok heyecanlıyım. Uzun zamandır bu kadar çok heyacanlandığımı hatırlamıyorum. Altın İnci Ödülleri bizim bebeğimiz gibi çok özendiğimiz, herşeyden ayrı tuttuğumuz bir proje ve şimdi 6 yaşına girdi. Yaptığımız her projeye tabiki de özeniyoruz her proje için çok çalışıyoruz.  

Bir çok organizasyon, organizatör ve hep aynı sunucuları aynı yüzleri görüyoruz ancak aynı sunucular artık çok demode kalmaya başladı bu yüzden bu organizasyonun sunucusu ve yeni bir yüz olarak Özge Ulusoy’a partner Tuğçe Altun Kirişçi sahnede olacak.

Organizasyonlarımızı bir çok kişi takip ediyor beğenen takdir eden saygı duyanlarıda biliyoruz yüzümüze gülüp arkamızdan kuyumuzu kazanlarıda biliyoruz. Özellikle bu organizasyonda rekabet içerisine girmeye çalışanlar sanmasınlar ki görmüyoruz bilmiyoruz aksine herşeyi görüyoruz gerektiğinde gereken cevabı tabikide vermeyi de biliriz. 

Katılımcı markalarımızın da çok dikkatli olması gerekiyor. Ödül töreni adı altında kötü niyetli bir çok kişi türedi. Özellikle sunucuların ismini kullanarak insanları davet ediyorlar ve insanlar ekran yüzlerine inanıyor. Ancak tabiki de sonu hüsran hiç bir vaad yerine gelmiyor ve yüzlerce binlerce insan mağdur oluyor. 

Biz işimizde başarı ile övünmekten gurur duyuyoruz ve insanların organizasyonlarımızdan ayrılırken teşekkürleri bizleri onurlandırıyor diye belirtti. 

Tuğçe ALTUN KİRİŞÇİ ise: 

Altın İnci Ödül Töreni bizim için çok değerli çok önemli çok çalıştığımız emek verdiğimiz bir organizasyon. 10 Ekimde bomba gibi geliyoruz. Hep iyisi en iyisi politikamızı hiç bozmadan yolumuza devam ediyoruz. Arka planda çalışan 180 kişilik bir ekip var herkes çok çalışıyor ve çok özeniyor. Ekip arkadaşlarıma minnetlerimi iletiyorum. 

Bu organizasyonda farklılık olmasını istedik ve sunuculuğunu sevgili partnerim Özge Ulusoy ile birlikte üstlendim. Beni televizyonda çokca gördünüz yaptığım programlarla ama artık sahnelerde de bolca göreceğinizi söyleyebilirim. Çokca heyecanlıyım muhteşem bir kostüm hazırlandı sevgili modacım Selma Oruç ve Aslı Şener haftalarca sadece bu kostüm için çalıştı haklarını ödeyemem şahane bir tasarımla sahnede olucam. 

Organizasyonlarda insanlar organizasyon firmasını iyi araştırmalı ve katılacakları organizasyonlar daha önce yapılıp yapılmadığına o firmanın yaptığı diğer işlere bakmaları gerekiyor. Şu unutulmaması gerekiyor ekran yüzü kişiler o organizasyonda o saatler arasında sadece çalışan kişilerdir her hangi bir sorumlulukları bulunmamaktadır. Bu yüzden dikkat edilmesi gereken çok önemli bir husustur , diyerek açıklamalarını noktaladı. 

6. etabı ile muhteşem gece ile sahiplerini bulacağı altın inci ödülleri 10 ekim salı gecesi Lazzoni otelde gerçekleşecek

Haber : Görkem EMGEN -Ertan TAŞKIRAN

Fotoğraf: Görkem EMGEN

ALTIN İNCİ ÖDÜLLERİ 6. KEZ SAHİPLERİNİ BULUYOR!!!