Angelina Jolie’nin Brad Pitt’e attığı mail ortalığı karıştırdı

featured
service

Habertürk’ün haberine göre bir zamanlar ‘Brangelina’ olarak anılan Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie ile Brad Pitt, 2016’da birlikteliklerini sonlandırmıştı.

Jolie, Pitt’in kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığına dair suçlamalarda bulunmuştu.

Bir sosyal medya kullanıcısı, Jolie’nin 2021 yılının Ocak ayında Pitt’e yazdığı e-postanın içeriğini paylaştı.

Entertainment Tonight ise bu mailin resmi dava belgesi olduğunu onayladı.

“BURADA YAŞLANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORDUM”

Angelina Jolie’nin yazısında Miraval Şaraphanesi’nin satışıyla ilgili ifadeler yer aldığı aktarıldı. Mailde “Burası evlendiğimiz, ikiz çocuklarımızı getirdiğimiz yer. Burası bir gün yaşlanacağımı düşündüğüm yerdi. Şimdi bunları ağlamadan yazmakta bile zorlanıyorum. Burada yaşadığımız anıları hep hatırlayacağım” dedi.

Jolie, ayrıca eski eşi Pitt’in alkol bağımlılığına göndermede bulunarak “Ama burası aynı zamanda ailemizi ve alkol etrafında dönen işimizi bitiren yer oldu” ifadelerini kullandı.

Angelina Jolie’nin duygusal bir dilde yazdığı mailde “Bu mekanın bizi bir arada tutan ve bize huzur veren bir ev olacağını ummuştum. Şimdi beni burada istemediğini ve bu maili aldığında çok memnun olacağını biliyorum” diye devam ediyor.

47 yaşındaki Jolie, kendisinin onayı dışında harcamalar olduğunu belirtirken fikrinin alınmamasından ötürü kalbinin kırıldığını dile getirdi. Oyuncu, “alkolik tavırların ailesini derinden yaraladığını” vurguladı.

Angelina Jolie’nin Brad Pitt’e attığı mail ortalığı karıştırdı