Antalya’da olaylı boşanma davası! “Boşanırsan Seni Öldürtürüm”

featured
service

Halk Tv’den Sorel Dağıstanlı’nın haberine göre, iş insanı Mehmet Biçer, AK Parti’li eşi Özlem Gözaçan’dan boşanmak istedi. Biçer’in iddiasına göre eşi Özlem Gözaçan hem siyasi nüfuzunu kullanıp kendisini tutuklatmak istedi, hem de tehdit etti.

İş insanı Biçer’in iddiasına göre, Gözaçan, boşanacağını söyleyen kocasına, “Boşanırsan seni öldürtürüm” dedi.

Eşinin, “Ben AK Parti’liyim, elim kolum uzun, her türlü seni bitiririm, seni Antalya’da yaşatmam” dediği ileri süren Mehmet Biçer, evi terkedip alzaymır hastası olan babasının evine taşındı.

blank

GECE YARISI EVİ BASILMIŞ

Aynı gece eve sivil polislerin geldiğini ileri süren Mehmet Biçer, şu iddialarda bulundu:

Babamın evinde kalırken aynı gece polisler operasyon yaptı. Üç kişi geldiler üç sivil arkadaş. Sonra üç kişinin arasındaki memur olan bir arkadaş, benden vekaleti aldı gitti, uzaklarda bir yerlerde konuştu geldi.

Eve gelen 3 sivilden sadece ikisinin polis olduğunu ileri süren Biçer’e göre, üçüncü kişi AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanının şoförü N. M’ydi… Biçer, N. M’nin komiser gibi davrandığını, etrafa talimat verdiğini söyledi.

500 BİN EURO NEREDE?

Mehmet Biçer iddialarını şöyle sürdürdü:

Mevcutlu olarak akşam 17.00’a kadar karakolda nezarette tutuldum. Saat 16.00’da babamın evine bir arama kararı daha çıkarıldı. O aramada bana ait olan, yeğenime ait olan şirket evrakı, yeğenimin parası görüldü. Aslında çek aramaya gidiyorlar ama çeki bulamıyorlar parayı hanımefendiye telefonda ifade ediyorlar. O da babamın bakıcısı saat 18.00’da evden çıkar çıkmaz eve giriyor, yanında benim şirket çalışanlarımdan biriyle. Babamı itiyor, yatak odasından eliyle koymuş gibi polislerin ona söylediği parayı alıyor ve çıkıyor. 500 bin euro para”

KIBRIS’TAKİ ÜST DÜZEY AK PARTİ’Lİ KİM?

Mehmet Biçer, boşanma aşamasındaki eşi Özlem Gözaçan’ın hukuki sürece siyasi baskı yaptırdığını savunarak şu iddialarda bulundu:

Gizli bir Kıbrıs görüşmesi var. Eşimin gizlice Kıbrıs’a haziran ayında bir seyahati var. Bu seyahat her şeyin çorap söküğü gibi sonunu getirecek. Bu hanımefendi Kıbrıs’a o seyahati yapıyor Kıbrıs’a seyahatinde AK Parti’de şu anda aktif görevde, çok üst düzey bir yönetici orada, iki gün o da orada. Aynı otelde konaklama var fakat ben kimsenin günahına girmiyorum, bunun araştırılmasını istiyorum. Kadın söylüyor her yerde bütün Antalya biliyor isterlerse iki dakikada öğrenirler devletten daha güçlü değilim. Ben sadece Adalet istiyorum, anayasal hakkım olan adil yargılanma hakkımı istiyorum.

“MEHMET BİÇER YALAN SÖYLÜYOR”

Bu arada, haberin yayınlanmasının ardından Gün Haber’i arayan Özlem Gözaçan’ın yakınları, iddiaların tamamen asılsız olduğunu, aksine Mehmet Biçer’in eşine eziyet ettiğini, darp edip, parasını dolandırdığını ileri sürdüler.

21 Eylül’de yapılacak ilk duruşmada karşılıklı suçlamaların gündeme geleceğini belirten Gözaçan’ın yakınları, Mehmet Biçer’in aynı şekilde başka kadınları da kandırdığını, bunun ilk olmadığını iddia ettiler. Biçer’in haber yaptırarak, duruşma öncesi kamuoyu yaratıp olayı lehine çevirmeye çalıştığını kaydeden Özlem Gözaçan’ın yakınlarına göre, yargılama sonucu adalet yerini bulacak.

Antalya’da olaylı boşanma davası! “Boşanırsan Seni Öldürtürüm”