Hepsi Dilan Polat’ı taklit ediyor: Şulemsi, Özlem Altınok Öz ve diğerleri! Helikopter, yat, villa!

featured
service

Dilan Polat ve Engin Polat, kara para akladıkları iddiasıyla tutuklandı. Evlerinde yapılan aramalarda ise milyonlarca lira paraya ve dövize ulaşıldı. Açtığı şirketlerde kara para aklayan ve vergi kaçıran Engin Polat’ın, “25 milyon liranın 7 milyonunu kardeşime, 18 milyonunu da babama harçlık olarak yolladım” şeklindeki sözleri ise milyonları şaşkına uğrattı.

blank

DİLAN POLAT’I TAKLİT EDİYORLAR
Polat çiftine yapılan operasyonun ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Özlem-Tayyar Öz çifti ile Şule Kayatürk ve eşi Yasin Kayatürk de Polat ailesi gibi parlayan isimlerdendi.

blank

ŞULEMSİ 26 YAŞINDA NASIL SERVET SAHİBİ OLDU?
Sosyal medyada Şulemsi kullanıcı adıyla ünlenen ve 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Şule Kayatürk, kendisini ‘Makyaj sanatçısı’ olarak niteledi. Kendi adını taşıyan güzellik merkezi bulanan Şule Kayatürk, 26 yaşında olmasına rağmen servet elde etti.

Şule Kayatürk ve eşinin; 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yat ile milyonlarca liraya sahip olduğu iddia edildi.

2. Dilan Polat olarak tepkilerin odağında olan Şulemsi’nin lüks araba, kıyafet ve çantalarla yaptığı paylaşımlar sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

“DİLAN POLAT GİBİ İNCELENSİN”
Şule Kayatürk’ün 26 yaşında olmasına rağmen bunca mal varlığı ve servete nasıl sahip olduğu birçok soru işaretini de beraberinde getirdi. Sosyal medya kullanıcıları, Şulemsi’nin de Dilan Polat ve ailesi gibi incelenmesini istedi. Şule Kayatürk ile eşinin yaşadığı değişim, “Bu paranın kaynağı nereden geliyor?” dedirtti.

Şule Kayatürk, hakkındaki çıkan iddiaları ise gülerek reddetti. Birçok kullanıcı da “Son gülen iyi güler’ diyerek Şulemsi’ye tepki gösterdi.

blank

ÖZLEM ÖZ’ÜN 2.5 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR
Tıpkı Dilan Polat gibi lüks içinde yaşayan, şatafatlı paylaşımlarıyla tepki çeken Özlem Altınok Öz’ün ise Instagram’da 2.5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

APARTMAN DAİRESİNDE TEDAVİ!
Güzellik merkezine sahip olan ve bir e-ticaret sitesinde dükkanı olan Öz, neredeyse her paylaşımında ürün tanıtımı yapıyor. Sahip oldukları ‘apartman dairesindeki’ sözde klinikte ise; sülük tedavisi, hacamat, dolgu ve botoks gibi birbirinden farklı işlemler yapılıyor.

ÖZLEM ALTINOK ÖZ PAYLAŞIMLARINI MI SİLİYOR?
Öz, çoğu zaman sosyal medyada takipçileri için çekilişler de yapıyor. Dilan Polat’ı taklit eden Öz’ün, son operasyondan sonra ise birçok paylaşımını ortadan kaldırarak profilini temizlediği konuşuluyor.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN TEPKİ YAĞIYOR
Özlem Altınok Öz ile eşinin birkaç yıl önceki sıradan hayatları da sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmıyor. Fenomen çifte; “Nereden nereye…”, “Bu değirmenin suyu nereden geliyor” şeklinde yorumlar yapılıyor.

340 BİN TL CEZA!
Tayyargirlerin servetinin kaynağı da merak ediliyor. Ayrıca çiftin sağlık beyanında bulundukları için 340 bin TL ceza yedikleri öne sürülüyor.

Birçok avukat ve gazeteci de ikiliyi mercek altına aldıklarını ve her adımlarını izlediklerini belirtiyor.

blank

“Narin Yarim” ve “Yana Yana” isimli şarkılarla ünlenen ve güzellik merkezlerine sahip olan Banu Parlak da tepkilerin odağında…

Dilan Polat’la yaşadığı polemikle ve iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla gündeme gelen şarkıcı Parlak geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Parlak kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla yakalanan Parlak serbest kalmıştı.

Hepsi Dilan Polat’ı taklit ediyor: Şulemsi, Özlem Altınok Öz ve diğerleri! Helikopter, yat, villa!