Bruce Willis hastalığı nedeniyle mülklerini zararına satmış

featured
service

Hollywood yıldızı Bruce Willis’ten kötü haber gelmişti. Ünlü oyuncuya beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen “afazi” (söz yitimi) hastalığı teşhisi konulmuştu.

Habertürk’ün haberine göre bir beyin rahatsızlığı olan “afazi” nedeniyle zor günler yaşayan Willis, hastalığının ilerleyeceğini ön görerek oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı.

Bruce Willis, California’daki ailesiyle birlikte hayatına odaklanmak için birkaç yıldır sahip olduğu evleri satmaya başlamış.

“HAYATINI BASİTLEŞTİRMEYE HAZIRLANIYOR”

Ünlü aktöre yakın bir kaynak, konuyla alakalı şunları söyledi:

“Bruce, uzun süredir bu ana hazırlanıyor. Sağlığının bozulduğu ve kazanç gücünün eskisi kadar büyük olmayacağı bir zamanın geleceğini biliyordu. Ayrıca, sonunda seyahat etmek için birden fazla mülke ve daireye ihtiyacı olmayacağını ve bunun yerine ailesiyle çevrili güvenli bir ortamda yaşaması gerektiğinin farkındaydı. Bu yüzden son yıllarda küçülmeye ve hayatını basitleştirmeye hazırlandığı açık.”

Ayrıca Willis’in muzdarip olduğu hastalık ise uzmanlar tarafından, “Dilini konuşamadığınız, anlayamadığınız, okuyamadığınız, yazamadığınız bir ülkeye bırakıldığınızı hayal edin.” şeklinde tanımlanıyor.

Bruce Willis hastalığı nedeniyle mülklerini zararına satmış