Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, Muhammed Yakut’u tehdit etti!

Gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Eşi Engin Polat hakkında Muhammed Yakut’tan bomba bir iddia geldi. Zenginliğiyle dillerden düşmeyen ve milyonlarca fanı olan Dilan Polat hakkında bir video çeken Muhammed Yakut, video da birçok iddiaya yer verdi.

MUHAMMED YAKUT DİLAN POLAT HAKKINDA NE DEDİ?
Engin-Dilan Polat çiftinin Mail Order yöntemi kullanarak kuyumculuk alanında dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Muhammed Yakut, paylaştığı bir videoda şu ifadeleri kullandı:

“Ben Dilan Polat’ı tanımam, Sılayı tanıyorum kız kardeşini. Engini tanırım. Biz Frankfurt’ta bir bayilik almak istiyoruz dedi, Engin’i aradım. Bir bayilik buraya verebilir misiniz diye. Telefonuma çıkmadı 2 3 defa aradım. Sonra sılayı aradım. İstanbul’da bir üst düzey emniyet yetkilisi Sıla Doğuyla artık ilişkiye mi giriyor ne oluyorsa, Muhammed Yakut bizden haraç istiyor diye hakkımda şikayetçi. Engin-Dilan Polat Sıla Doğu bunlar ne iş yapar siz bilir misiniz? Ben babasını da tanırım benim 2012’de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Benim edebim el vermiyor. Öyle namuslu babaları vardı ki cezaevinde kahrından öldü. Ferrarilere Bineceksin Kafana Dolarlar Koyacaksın. Dayınız Murat Ayhan sizi sokaklara atıyordu sokaklarda kalıyordunuz Sıla Doğu. Biz size iyilikten başka ne yaptık dayınız size sahip çıkmadı. Dilan Polat Engin Polat Ne İş Yapıyor Biliyor musunuz? Mail Order Yapıyor, Kuyumculuk Üzerine”
SILA DOĞU’DAN MUHAMMED YAKUT’A CEVAP GELDİ
Ben kız kardeşi Sılayı tanıyorum diyen Yakut’a Sıla Doğu sosyal medya hesabından şunu dedi:

“Arkamdan konuşabilecek insanlar var, konuşabilen insanlar duyuyorum. Ben bir konuşsam… Hikayemi izleyen herkese söylüyorum benim adımı geçirmeyin alnınızı karışlarım. Alnınızı karışlarım bakın ben Sıla Doğuyum. Adımı anarken desturla anın. Kendi önünüzdeki pisliği temizleyerek adımı anın. Ayağınızı denk alın çünkü ben kükrersem beni kimse oturtamaz. Kaybedeceğim hiçbir şey yok kükremeyeyim.Birileri bir şeyler söylemiş de arkamdan onun peşindeyim onu bulucam.”
Muhammed Yakut’un buna cevap verip vermeyeceği ise merak ediliyor.

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, Muhammed Yakut’u tehdit etti!