Çarkıfelek’in eski hostesi beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı

featured
service

Bir dönem Mehmet Ali Erbil‘in sunduğu ‘Çarkıfelek‘ programında hosteslik yapan Victoria Silvstedt, güzelliği ile dikkat çekmişti.

blank

Ünlü model, milyoner işadamı erkek arkadaşı Maurice Dabbah ile neredeyse bütün yaz seyahat etti.

blank

47 yaşındaki Victoria Silvstedt, St. Tropez’de lüks bir yatta beyaz bikinisiyle güneşlenirken kusursuz fiziğini gözler önüne serdi.

blank

Bir veteriner olmak isteyen Victoria Silvstedt, beş yaşındayken dağ kayağına başladı. Silvstedt, 1989 yılında Pernilla Wiberg tarafından düzenlenen dev slalom gençlik şampiyonasında dördüncü oldu. Ancak, kayak yarışmasının ortasında bir kaza geçiren modelin, 16 yaşındayken kayak kariyeri sona erdi.

blank

Silvstedt, birkaç yıl sonra ise annesinin fotoğraflarını göndermesinin ardından güzellik yarışmasına katıldı ve sonrasında Sun City’de, Güney Afrika 1993 Dünya Güzellik Yarışması’nda ülkesini temsil etmek üzere seçildi. Ardından Paris’te bir modellik ajansı ile sözleşme imzalayan manken, birçok ünlü marka ile çalışmaya başladı.

blank

Silvstedt, bir dönem ülkemize de gelmiş ve Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında da konuk sunuculuk yapmıştı.

Çarkıfelek’in eski hostesi beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı