Demet Şener Küpeli Nişantaşı’nda şubesini açtı

featured
service

Demet Şener Küpeli, 25 yıllık sektör tecrübesinin ardından 2019 yılının Mart ayında kurduğu Demet Şener İstanbul markası ile hazır giyim sektörüne iddialı bir giriş yapmış ve moda severlerden tam not almıştı.

Nişantaşı Showroom mağazası ve markasının online satış sitesinden sunduğu ürünler ile başarı grafiğini her geçen gün arttıran Demet Şener İstanbul markası, özellikle yurtdışında 11 ülkeye gerçekleştirdiği satışlar ile moda dünyasında adından söz ettirdi.

8 aylık kısa bir sürede yakaladığı bu başarı sonucunda ikinci mağazasını Nişantaşı’nda cadde mağazası konsepti ile açan Demet Şener Küpeli’nin haklı gururu yüzünden okunuyordu.

Açılışını Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in yaptığı yeni mağazası şimdiden Nişantaşı’nda fark yaratmışa benziyor.

Yaz aylarında uzun tatil yapmak yerine kış sezonuna ve yeni mağazalarına hazırlık yapan Demet Şener Küpeli, planlarının 2021 yılı sonunda Türkiye’de 7, yurtdışında 3 mağazaya ulaşmak olduğunu söyledi.

3. mağazası için AVM’lerle görüşmeye başladıklarını da belirten Demet Şener Küpeli, İstanbul haricinde başka illerde ve yurdışında  markasına değer katacak paydaşlara franchise vereceklerini, görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Yakın zamanda yurtdışıyla ilgili önemli sürprizlerinin de olacağını ekleyen Demet Şener Küpeli; “üretmekten, istihdam yaratmaktan ve yurtdışına ihracat yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyim. Markamızın ürünlerini, kadınların üzerinde görmek beni daha da fazla çalışmam için motive ediyor. Özellikle kadın takım elbisede çok iddialıyız. Bu sezon elbise ve bluzlarda kullandığımız vegan kumaşlarla da sağlığa ve şıklığa ne kadar önem verdiğimizi göstermiş olduk. Kadınlar için ne yapsak az” dedi.

blank blank blank blank blank blank blank

Fotoğraf Murat Tamay

Demet Şener Küpeli Nişantaşı’nda şubesini açtı