‘THE TWINS BAKERY by MR’ Kavacıkta

featured
service

‘The Twins Bakery by MR Kavacıkta açıldı. Almanya ve İngiltere’de açmış olduğu restaurantları ile 2 Michelin yıldızına sahip Alman şef Michael Riemenschneider, Acarkent’te geçen hafta açmış olduğu fine dining restaurant’ı ‘’ The Twins Kitchen by MR’’ dan sonra, Kavacıkta ‘’The Twins Bakery by MR’’ı lezzet severlerin beğenisine sundu. Türkiye’de dogup büyüyen ikizleri Jordan ve Jayden’dan esinlenerek mekanlarına ‘Twins Kitchen’ ve ‘Twins Bakery’ ismini veren şefin özel ekşi mayalı ekmek çeşitleri, muffinleri, birbirinden değişik özel çikolataları ve pasta çeşitleri davetliler tarafından çok beğenildi.

Her türlü sosyal mesafe ve sağlık önlemi harfiyen uygulanan bakeryde katılan davetliler ürün çeşitliliğini ve birbirinden farklı lezzetleri çok beğendiler.

Davete katılanlar arasında ; Elif İnci Aras, Elif Akyazıcı Girgin, Dr.Oya Öztan Peker, Güler Işık, Aslı Cüreklibatur, Günsel Ülkü, Prof.Dr.Arzu Kunt, Selda Gamzeli, Berat Aşıcıoğlu, Meral Aras, Neslihan Kozanoğlu, Zeynep Germen, Jülide Önengüt, Arzu Özal,Serap sari, Şebnem Demir, Müge İkizler Gürel gibi isimler vardı.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

 

Fotoğraf Murat Tamay

 

‘THE TWINS BAKERY by MR’ Kavacıkta