Sosyetenin ünlü çifti boşanmanın eşiğinden döndü! Aldatırsa çulsuz kalacak!

featured
service

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Elif Inci Aras, geçtiğimiz aylarda 12 yıllık eşi Baran Aras‘tan boşanmak için mahkemeye başvurmuştu.

blank

Elif İnci Aras, eşini affetti ve boşanma dilekçesini geri çekti. Ünlü işadamı Baran Aras’ın eşini evlilik sözleşmesiyle ikna ettiği ortaya çıktı.

blank

18 maddeden oluşan sözleşmeye göre Baran Aras, eşi Elif İnci Aras’ı aldatırsa bütün mal varlığını kaybecek. İşte sosyetenin konuştuğu evlilik kurtaran sözleşmenin detayları…

blank

Sosyetenin ünlü çifti Baran-Elif İnci Aras ile ilgili tatsız bir haber vermiştim geçen ay. Elif İnci Aras, 12 yıllık eşi Baran Aras’tan boşanmak için mahkemeye başvurmuştu.

blank

O zaman boşanmakta kararlı olduğunu söyleyen Elif Hanım’ın eşini affettiğini ve boşanma dilekçesini geri çektiğini öğrendim.

Evliliklerini kurtarmalarına sevindim. Mutlulukları parmakla gösterilirken Elif Hanım’ın boşanmak için mahkemeye başvurması aklıma ‘üçüncü şahsı’ getirmişti.

blank

Artık sebep neydi bilmiyorum ama bildiğim; Elif Hanım’ın evlilik sözleşmesi ile ikna olduğu.

18 maddeden oluştuğunu öğrendiğim sözleşmenin en çarpıcı maddesi ise, Baran Bey’in, Elif Hanım’ı aldatmayacağını kabul ve taahhüt etmesi.

Aldattığı takdirde bütün mal varlığını, Elif Hanım’a devredeceği yazıyormuş sözleşmede.

Bu maddeye göre ‘üçüncü şahıs’ tahminim doğru gibi gözükse de, umarım bundan sonra sorun yaşamazlar.

Bu arada Baran Aras, tek başına yurtdışına gidemeyecek ve şehirlerarası seyahatlerini günübirlik yapıp gece evine dönecek.

 

Bülent Cankurt / Sabah

Sosyetenin ünlü çifti boşanmanın eşiğinden döndü! Aldatırsa çulsuz kalacak!