Elif İnci Aras’tan kamuoyuna açıklama

Elif İnci Aras son günlerde kendisiyle ilgili basına yansıyan haberlere ilişkin bir açıklamada bulundu.

featured
service

Değerli basın mensubu;

16 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan ve gizli kalmasını önemsediğim bir nedenden dolayı boşanma davasını açmak için Beykoz Adliyesine giderken kendisine çok değer verdiğim bir basın mensubuna bu durumdan o an içinde bulunduğum üzüntüyü de paylaşmak adına bahsettim. Dilekçe verdiğimi ve mevcut durumumu anlattım. Ancak dilekçe verme sırasında 12 yıllık eşim ve oğlumun babası ile bu süreci tekrar gözden geçirmeye karar vererek adliyeden uzaklaştım.

Evliliğimizi bitirmeyi değil aynı saygı çerçevesinde devam ettirme kararı aldık. Türk toplumunda ailenin yerini bilen kişiler olduğunuzu da düşünerek bu haberimizden aslında sevinç duyduğunuzu düşünmek isterim. Sizlerin de kendinizi hissetmenizi isterim ki her ailede olan bir sorun yaşandı ve biz bunu atlattık ne mutlu ki bize bir yuva dağıtmayı değil bir arada tutmayı seçtik.

20.06.2023 tarihinde yazılmış olan haberinize istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi. Yazılmış olan diğer iddialarınız için de cevabım elbette var, ancak öncelikle sizden PR şirketleri ile ilgili olan iddianızı ispatlamanızı beklerim. Çünkü bu durum ve bu konu ne iş hayatımla ne de eşimle ilgili direkt şahsıma yapılmaktadır.

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığım da fahri sıfatı ile birlikte 2020 yılından beri devam etmektedir. Aynı zamanda Celal Aras Vakfının başkanlığını yürütüyor ve 100 çocuğumuza burs vererek eğitimlerine devam etmelerini için var gücümle çalışıyorum. Beykoz üniversitesinde öğretim görevlisi olarak derslere giriyor ve 2 yıldır derslerine girdiğim öğrencilerimin mezuniyetlerini görmenin gururunu taşıyorum. Saygın bir iş insanı gibi yaşıyor ve davet edildiğim eventlere belirli bir değerlendirmenin ardından katılıyorum. Özel hayatımın yalan bir habere konu edilmesini de bir kadını yıpratma çabası olarak görmekteyim.

Bizler için aile birliği her şeyin üzerinde ve asla habere ya da reklama konu edilecek bir durum değildir. Bu sebeple PR için boşanma başlığı ile yaptığınız haberiniz bizleri derinden üzmüştür

Sizlerden de aynı hassasiyeti size iletmiş olduğum tekzip metnini yayınlayarak göstermenizi bekler, tarafsız haber anlayışı ile bu süreci yönetmenizi rica ederim.

İşlerinizde kolaylıklar dilerim.

Elif İnci Aras 

Elif İnci Aras’tan kamuoyuna açıklama