DENİZ AKKAYA “ KANALDAN KOVULDU İDDİALARINA İLK KEZ CEVAP VERDİ ”

featured
service

“Al Sana Haber” programına konuk olarak katılan güzellik merkezleri kurucusu Sevim Alan konuk oldu.

DENİZ AKKAYA’YI SENMİ KOVDURDUN?

Seyhan Soylu, Sevim Alan’a “Deniz Akkaya’nın televizyon programından ayrılma sebebi sen misin? “diye sordu. Sevim Alan ise “ Deniz Akkaya’yı hiç tanımıyorum onun en yakın arkadaşı Gülnur’u tanıyorum” dedi.

blank

KADINI İŞİNDEN ETTİN

Seyhan Soylu; “ Kadını işinden ettin” sorusu üzerine Sevim Alan’da “Asla ama nereye gitse sponsor olurum o kadar güzel savundu beni. Bir marka olarak bana söyledikleri şuydu anlaşma süresi boyunca hiçbir güzellik merkezi konuğu ve sundu sunarı olmayacak ana sponsoru bendim. Şöyle düşünün bizim sektörümüzde ciddi bir rekabet var. Yapmayacağız dedikleri bir sözleşme vardı ben ilk konuk geldiğinde buna itiraz ettim. Dedim ki asla ve asla böyle olamayacağını söylediniz çünkü çok yakınız rekabet içeriyor girmek istemiyorum. İkinci konuğu yine aldılar, üçüncü konuğu aldıklarında bu sefer benim markamı aşağı çekecek sözler sarf etmeye başladılar. Bu sefer döndüler bu koltuk senin hakkın şöyleydi böyleydi Ben programa katılmadığım için söylediler. Böyle yapmaları hoşuma gitmedi itiraz ettiğimde reklam arasında bu tartışma başlamıştı zaten durum böyle” dedi.

DENİZ AKKAYA KANALDAN KOVULDU İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Programa canlı telefon bağlantısı ile bağlanan Deniz Akkaya hakkında iddialara yanıt verdi.

SEVİM ALAN İLE DENİZ AKKAYA İLK KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİ

Seyhan Soylu; “Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programından kovuldun mu?” sorusu üzerine.

Deniz Akkaya; “Yapımcım kanal yönetimine diyor ki net bir şekilde pazartesi günü Deniz gelmeyecek. Zaten pazartesi yayına gitmedim. Eğer paralı bir reklam alınıyorsa orada oturan yorumculardan biri olarak benimde haberim olması gerekiyordu. Birinci hafta arkadaşım olarak çıkar ikinci hafta çıkar ama üçüncü hafta çıkamaz. Sevim Alan Gülnur’un markalarından biri. Ben ne yaptım kanalın reklam departmanına götürdüm Sevim Alan’ı. Yani bu yapımcıyı ilgilendiren bir konu değil çünkü biz iç yapımız. Eğer iki rakip bir araya gelecekse bunu kanalın organize etmesi gerekliydi. Gülnur beni aradı Sevim Alan bu durumdan çok rahatsız dedi. Elimizdeki markayı getirmişiz Gülnur la, benim burada kanala para kazandırmak dışında iyi bir niyetim yok. Beş kuruş buradan benim cebime para girmedi. Programda benim getirdiğim bir sponsor varken aynı sektörden konuk almak etik değildi.”dedi.

SEREN SERENGİL’LE BİR PROBLEMİM YOK

Seyhan Soylu, Deniz Akkaya’ya “O kanalda mobing uygulandı mı? sana. Çünkü  Arto’nun geleceği konuluşuyor. Seren Serengil’lede problem yaşadığın konuşuluyor” sorusu üzerine,

Deniz Akkaya; “ Şimdi Seren’e niye saldırayım ben, nerden çıkardınız niye öyle bir şey yapayım. Kimseyle bir sorunum yok” dedi.

Seyhan Soylu Deniz Akkaya’dan konuk olması için pazartesi günü sözü aldı.

blank blank blank blank blank blank blank blank

DENİZ AKKAYA “ KANALDAN KOVULDU İDDİALARINA İLK KEZ CEVAP VERDİ ”