Deniz Akkaya’nın başı yine dertte

featured
service

Sabah Gazetesinden Dilek Yaman Demir’in haberine göre; Selin Ciğerci’nin bir gece kulübünde hırsızlık yaptığını ve görüntülerinin elinde olduğunu öne süren manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde ise modacı Gülşah Saraçoğlu hakkında skandal bir iddia ortaya attı.

blank

AKKAYA SARAÇOĞLU’NU HEDEF ALDI

Selin Ciğerci hakkında yaptığı açıklamaların ardından 3 gün zorlama hapse çarptırılan Deniz Akkaya, yorumculuk yaptığı magazin programında Gülşah Saraçoğlu’nu hedef aldı.

HIRSIZ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Deniz Akkaya, Bircan Bali ve Seren Serengil ile birlikte sunduğu programda, ”Çok sevdiğim bir dostumun evine kahve içmeye gittim. Kahveyi getiren hanımefendi senelerce Nükhet Duru’nun evinde çalışmış. Bu kadın döndü bana dedi ki ‘Deniz hanım siz modacı Gülşah Saraçoğlu’nu çok seviyorsunuz ama o benim paramı çaldı. Hem de Nükhet Duru’nun evinde… Paramı kasaya koymuştum. Hayatım boyunca biriktirdiğim bütün paramdı o. Hatta o parayla Fulya’da kendine bir yer açtı. Nükhet hanıma söyledim ama bir şey yapmadı. Çünkü araları çok iyiydi. Evde çalışan hiç kimse Saraçoğlu ile Duru’nun arasına giremiyordu.’ İşte kadının bana söyledikleri bunlar. Ben bu olayı tam 1 yıldır biliyorum’ iddiasında bulundu.

İFTİRA ATIYOR

Deniz Akkaya’nın iddiaları ardından modacı Gülşah Saraçoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Deniz Akkaya’nın başı yine dertte