Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından ev halini paylaştı

Yeni projesi Burak Deniz ile ekrana gelecek olan Hande Erçel, Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla da gündemde yer alıyor.

featured
service

Yaz boyunca ikili yurt dışında tatil yaptı ve 29 yaşındaki Erçel, son olarak 31 milyon takipçisi olan sosyal medya Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Dokuz aydan beri iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından ev yaşantısına dair paylaşımlar yaptı. Bu paylaşımlar kısa zamanda 1 milyon beğeni aldı. Ayrıca, evde giydiği elbisenin fiyatı merak konusu oldu.

Evine ait bir fotoğrafını paylaşan ünlü isim, ablası Gamze Erçel’e poz verirken köpekleri de kamerada yer aldı. Bu paylaşım kısa zamanda 1.5 milyona yakın beğeni aldı. 

Erçel’in ablasını etiketlediği bu paylaşıma binlerce yorum geldi. Takipçileri, doğal ve hayvan dostu bir tutumu görmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Hande Erçel’in ev tarzının bedeli dikkat çekti. “Fenomenler Ne Giymiş?” adlı sosyal medya Instagram hesabının paylaşımına göre, ünlü oyuncunun giydiği çizgili elbisenin fiyatı bin 293 TL olarak belirlendi. Ayrıca, üzerinde “Hogwarts” yazılı bir kupa da 554 TL değerinde olduğu söylendi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından ev halini paylaştı