Şikayet yağan Make Up Sinem Karakaş Bursa Yıldırım’da Oktay Yılmaz’a mı sığındı?

featured
service

Şikayetvar.com’da yer alan müşteri şikayetlerine göre Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanı Oktay Yılmaz, geldiği günden bu yana vasat çalışmaları ile Yıldırım halkına vasatın altında hizmet verince şaç baş yoldurmaya devam ediyor.

Hakkında ciddi iddialar olmasına rağmen nasıl olduğunu bilinmeyen bir el sayesinde beleşe oturduğu Yıldırım Belediyesi Başkanlığında bekleneni veremeyen Oktay Yılmaz, elde tutulan çok az projeye imza atarak sanki vakit doldurmaya çalışıyor. Doldur boşalt sürekli aynı projeleri ısıtıp ısıtıp gündemde kalamaya çabalayan Oktay Yılmaz son olarak bugün İnstagram Fenomeni olma yolunda bir adım daha atarak, şikayetlerle adı anılan Make Up Sinem Karakaş isimli bir bayanın Bursa Yıldırım’da Güzellik Merkezi adı altında iş yerinin açılışında boy gösterdi.

Açılışa İrfan Hoşseven isimli bir vatandaşında katılması gözlerden kaçmadı
Yıldırım’ın sorunları çığ gibi dururken Başkan Oktay Yılmaz’ın güzellik işleriyle uğraşması özellikle Yıldırımlı vatandaşları çileden çıkardı.

İddialara göre oy kaybında Nirvana’ya ulaşan Ak Parti Bursa ve teşkilatları ve Yıldırım, şimdilik gününü etmeye devam ederken özellikle Oktay Yılmaz hakkında çıkacak bazı dosyaların ciddi şaibeler içerdiği hatta seçimin beklenmeden görevden alınacağı iddia ve şüphelerini iyice güçlendirdiği belirtiliyor. Zira daha önce istifa etmeye kalkan Oktay Yılmaz şimdilik Yıldırım Belediye Başkanı olarak kalmaya devam ediyor.

blank

Gamzeli 27 Nisan 2021 14:23
İzmit Şubesinde 6 + 2 lazer seansı aldım. Tüm seanslarıma normal makineyle tüylerimi kısaltarak gitmeme rağmen tüylerimde dökülme çok az oluyordu ve tekrar tüylerim seanslar bittikten sonra çıktılar. Kendilerine de ara seanslarda makinenin işe yaramadığını tüyleri uyutup tekrar çıkardığını söylediğimde bunu kabul etmediler.

Sıkıntıyı sürekli ben de gördüler. Hormon testi yaptırdım gayet normal çıktı. Beni bu şekilde oyaladılar. Artı hatalarını düzeltebilmek için iki seans daha verdiler ve diğer müşterilerin de bu tarz şikayet olmadıklarını bir tek ben de olduğunu söyleyip beni yalancı duruma düşürmeye çalıştılar.

Kendileri ile gayet kibar anlaşmaya çalıştım iki seansı kabul ettim iki seans sonucunda da tüylerim halen aynı duruyor. Kendileriyle görüştüm ücret iadesi talep ettim bunu da kabul etmediler. Maddi ve manevi mağdur ettiler beni. Kendilerini Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim. Umarım başka insanları da daha fazla mağdur etmezsiniz bu şekilde.

blank

Fulya 14 Nisan 2021 17:08
Sinem Karakaş Make Up Studio İzmit Şubesinde 6+2 seans olacak şekilde tüm vücut lazer epilasyon paketi aldım. 7 seans sonunda sadece bacaklarda %10 kadar bir sonuç aldım. Hem boşuna ışın almış oldum (cildimde et ben çıkan bir alan da oldu) hem zamanım gitti. Ayrıca benimle birlikte Sakarya şubesinde başlayan 3 arkadaşım da hiçbir sonuç alamadılar. İzmit şube ile görüştüğümde 2 seans daha ücretsiz atış yapabileceklerini, kısaltma aleti (jilet) nedeniyle sonuç alınamadığını söylediler. Yine de sonuç alamayacağımı düşünerek seanslarımı sonlandırmak istediğimi ve iade yapılmasını istedim.

Bu görüşmede de farklı bir uzmanı kısaltma aleti ile ilgisi olmadığını söyledi. (Henüz uzmanları bile standartta nasıl olması gerektiğini bilmiyor, her uzmanı farklı bir şey söylüyor) Ancak sadece bacaklardaki %10 daki değişim için %50’den fazla kesinti yapacaklarını başka da yapacakları bir şey olmadığını belirttiler. Tüm lazer konusundaki olumsuz dönüşlerimiz rağmen Insta’da başarılı sonuç diye lazerin reklamını yapıyorlar. Maalesef lazer konusunda sadece bir oyun yapıyorlar.. Başladıysanız da ücreti 2. Seanstan sonra değil sonuç aldığınızda verin.

blank

Merve 18 Kasım 2020 15:44
3 ay önce Sinem Karakaş İzmit şubesinde dudak renklendirme yaptırdım. Silinmeler oldu ve asimetrik işlem yapıldı. Rötuşa gittim tekrar işlem yapıldı ama sonuç gene değişmedi. Olmadığını belirttim benden 3. Rötuş için kendi hataları olmasına rağmen iğne ücretini aldılar. Ve sonuçta yarısı silindi yarısı kaldı. Hiç memnun kalmadım.

Bu ve buna benzer şikayetleri Şikayetvar com adresinden okuyabilirsiniz.

Nokta Bursa

Şikayet yağan Make Up Sinem Karakaş Bursa Yıldırım’da Oktay Yılmaz’a mı sığındı?