EVLİLİĞİ BİTMEDEN YENİ İLİŞKİYE YELKEN AÇTI, TÜM NAFAKA TALEPLERİ REDEDİLDİ

featured
service

Sabah Gazetesinden Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre Milli boksör Sinan Ulutürk (29) ile eski spiker ve pilates eğitmeni Leyla Süleymanova (38) 25 Mayıs 2015’te evlendi. Çift 5 yıl önce anlaşmalı boşanmak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme boşanmalarına karar verdi ancak karar kesinleşmeden önce boşanmaktan vazgeçtiler.

”YAŞIMLA DALGA GEÇİYOR” İDDİASI

Leyla Süleymanova, boksör eşi Sinan Ulutürk’ün kendisine şiddet uyguladığını ve kötü muamelede bulunduğunu öne sürerek 2021’de boşanma davası açmıştı. Eşinden 500 bin TL tazminat isteyen Süleymanova, 5 bin TL nafaka talebinde bulunmuştu. Eşinin yaşıyla da sürekli dalga geçtiğini öne süren Süleymanova, “Sen benden büyüksün, gidip kendime genç kadın alacağım. Gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim. Sen kadın mısın?’ diyerek beni aşağılıyor” iddiasında bulunmuştu.

KARŞI BOŞANMA DAVASI GECİKMEDİ

Leyla Süleymanova’nın boşanma davasına karşı Sinan Ulutürk boşanma davası açmıştı. Sinan Ulutürk evliliklerini gizlice yaptıklarını ifade ederek, “Eşim para kazanmak, lüks hayat isteğini gidermek amacıyla beni kapasitemin çok üzerinde rakiplerle boks maçlarına çıkarttı” iddiasında bulunmuştu. Sinan Ulutürk eşinin geceleri kulüp kulüp gezdiğini, kendisini eskiden birlikte olduğu medyatik isimlerle kıyaslayarak hor gördüğünü öne sürerek 1 milyon TL tazminat ve 3 bin TL nafaka talep etmişti.

EVLİLİĞİ BİTMEDEN YENİ İLİŞKİYE YELKEN AÇTI

Boşanma davası devam ederken Süleymanova’nın şarkıcı Mert Cihan Özcan ile ilişki yaşamaya başladığını belirten sporcu, eşinin evlilik birliği içinde yaşadıkları evde son bir yıldır Mertcan Özcan ile yaşadığını ve ilişkilerini gizlemeyip sosyal medyada paylaştıklarını söylemişti.

TÜM TALEPLER REDDEDİLDİ

Yaklaşık 3 yıldır devam eden çekişmeli boşanma davası geçtiğimiz günlerde sonlandı. Mahkeme, tarafların boşanmasına karar verdi. Leyla Süleymanova,’nın 500 bin TL’lik ve Sinan Ulutürk’ün 1 milyon TL’lik maddi manevi tazminat taleplerini reddeden mahkeme ayrıca tarafların nafaka taleplerini de reddetti.

Milli boksör ayrıca Günaydın’a da geçtiğimiz eylül ayında, “Eşim, sevgilisiyle evimi basıp annemi dövdü. Eşim, biz daha boşanmadan şarkıcı Mert Cihan Özcan ile yasak aşk yaşamaya başladı” açıklamalarında bulunmuştu.

EVLİLİĞİ BİTMEDEN YENİ İLİŞKİYE YELKEN AÇTI, TÜM NAFAKA TALEPLERİ REDEDİLDİ