Güzellik merkezi işinde ne kadar para var ki? Görgüsüzler…

featured
service

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarıyla takipçilerine hava atan güzellik merkezleri sahipleri Dilan Polat ve Neslim Güngen bu parayı nereden kazanıyor? işte haberin detayları…

Lüks yaşantısını sosyal medya hesabında takipçilerinin gözüne sokan Dilan Polat’ın Türkiye genelinde yüzlerce şubesi bulunuyor. Polat’ın eşi Engin Polat’ın geçtiğimiz günlerde adı bir güzel ile anılmıştı. Polat ise sosyal medya hesabından ağlayarak paylaşım yapıp hesabını askıya almıştı.

KİMİN PARASIYLA KİME HAVA ATIYORSUNUZ

Bugün haberlere baktığımızda Polat’ın Fenerbahçe Kadın Voleybol takımına sponsor olduğuna dair haberler çıktı. Dilan Polat’ın güzellik merkezleri şubesi olan Neslim Güngen geri kalmadı kocasının hediye ettiği lüks marka otomobili paylaştı.

Peki sormazlar mı size bu paranın kaynağı sadece güzellik merkezinde mi geliyor? Takipçilerinin gözüne lüks yaşantılarını paylaşan bu ikili dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Türkiye’de yaşanan ekonomik krizle boğuşan halkın gözüne gözüne sokan ikili sosyal medya var olduğu sürece konuşulmaya devam edecek.

GÖRGÜSÜZLER

Polat ile Güngen’e  siz geçmişinizi hangi ara unuttunuz. Takipçilerinize hava yaparak mı kendinizi tatmin ediyorsunuz. İnsan parayı sonradan bulmasın dedirttiniz.

Güzellik merkezi işinde ne kadar para var ki? Görgüsüzler…