Ebru Gündeş ile aşk dedikodularına karışan iş insanı Murat Osman Özdemir kimdir?

featured
Reza Zarrab ile boşandıktan sonra başka isimlerle anılmaya başlayan ve aşk hayatıyla gündeme gelen Gündeş’in geçen yıl Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Şarkıcı Gündeş'in şimdi de iş insanı Murat Özdemir ile evleneceği iddiaları gündeme geldi. Peki kimdir bu Murat Özdemir?

blank

BEST MODEL GÜZELİ SELİN KABAKLI İLE İŞ İNSANI MURAT ÖZDEMİR’İN AŞKI BODRUM’DA BAŞLAMIŞTI

Özdemir’le ilgili ilk haber 15 Ağustos 2017’de, Kabaklı ile gittiği tatilde bazı magazin gazetecileri tarafından görüntülendi. Çiftin tatilde görüldüğü haberde de şu ifadeler yer aldı: 2002 Best Model Güzeli Selin Kabaklı, önceki gün Yalıkavak Palmarina Tren Beach’teydi. İş insanı sevgilisi Murat Özdemir ile objektiflere takılan ikili yemek sonrası şezlonga uzanıp dinlendi. El ele objektiflere takılan çiftin ilişkisinin iki ay önce Bodrum’da başladığı öğrenildi.

blank

ADANA’DA EVLENDİLER

Diğer bir haber ise 11 Ocak 2018 tarihinde Adana Günaydın gazetesininde yer alıyor. Haberin başlığı “Özdemir ve Kabaklı ailelerinin mutlu günü” deniliyor.

Haberde, Adana Sheraton Otel’de gerçekleşen düğün töreniyle iş insanı Murat Osman Özdemir ve 2002 Best Model Güzeli Selin Kabaklı’nın hayatını birleştirdiği belirtiliyor ve şu ifadeler yer alıyor: “Selin ve Murat Özdemir’in düğün törenlerinde nikahlarını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıyarken nikah şahitliklerini ise gelinin arkadaşları Nesrin Malatyalı, Mert Mildon, Öznur Yağ, damadın şahitliklerini İskender Karagiydiren, Özgür Cem Hancan ve Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik yaptı.”

blank

EBRU GÜNDEŞ İLE AŞK İDDİASI
Bazı haber kaynakları Özdemir’in eşi Selin Kabaklı ile 2022 yılında boşandığını ve 2023 yılında Ebru Gündeş ile ilişkisinin başladığını yazarken, bazı kaynaklar ise henüz Selin Kabaklı’dan boşanmamışken aşkın başladığını ileri sürdü.

 

HABERLERE ERİŞİM ENGELİ
Ebru Gündeş’le adı anılan iş insanı Murat Özdemir, hakkında çıkan bu haberlere de erişim engeli getirilmesini talep etmişti. Sabah’tan Dilek Yaman’ın 5 Nisan 2022 tarihli haberine göre avukatı aracılığıyla İstanbul Sulh Ceza hakimliğine başvuran iş adamı, Gündeş’le aralarında herhangi bir bağ olmadığını ve haberlerin eşi ile aralarında devam eden boşanma davasını olumsuz etkileyeceğini ileri sürdü. Talebi kabul eden mahkeme iş adamının Ebru Gündeş’le olan aşkını konu alan haberlerin kaldırılmasına karar verdi.

blank

MURAT OSMAN ÖZDEMİR’İN İŞ HAYATINA DAİR BİLGİ YOK
Haberlerde kendisinden iş insanı olarak bahsedilen Murat Osman Özdemir’in iş hayatına dair bilgilere rastlayamadık.

Ebru Gündeş ile aşk dedikodularına karışan iş insanı Murat Osman Özdemir kimdir?