Emine Ün, Ayk Karakulakyan ile ilk kez el ele görüntülendi

featured
service

Daha önce Emre Kınay ve Tolga Karakaş ile evlilik yapan, Emre Kınay ile evliliğinden Duru Kınay adında bir kızı olan oyuncu Emine Ün, 1995 yılında öldürülen işadamı Nesim Malki’nin kızı Melisa Malki’nin eski eşi Ayk Karakulakyan ile aşk yaşamaya başladığını sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz paylaşımlarla duyurmuştu. Çift ilk kez birlikte görüntülendi.

Emine Ün yeni sevgilisi Ayk Karakulakyan ile önceki akşam Paraya Hayır oyununun galasına katıldı. İlk kez el ele görüntülenen çift, etrafa gülücükler saçtı.

EMİNE ÜN GALAYA SEVGİLİSİYLE KATILDI
Fransa’da uzun süre sahnelenen ‘Paraya Hayır!’ (Non L’Argent!) oyunu, Uygur Sanat Tiyatrosu yapımıyla, tiyatronun ustalarının da katıldığı görkemli bir galayla sanatseverlerle buluştu. Fişekhane Ana Sahne’de gerçekleşen gösterime; Uygur Ailesi’nin yanı sıra Halil Ergün, Zihni Göktay, Suna Keskin, Ayşe Kökçü, Ahmet Sezerel, Ferdi Akarnur, Anta Toros, Zeynep Tedü, Eylem Şenkal, Emine Ün, İpek Tanrıyar ve Ayşe Tolga gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

”SERUM ALIP SETE ÇIKIYORUM”
Galaya yeni sevgilisi Ayk Karakulakyan ile el ele gelerek ilk kez gazeteciler tarafından görüntülenen Emine Ün’ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Ün, “Günlük dizide rol aldığım için açıkcası ‘İnsanlık dışı çalışıyorum’ desem yerdir. Serum alıp, sete çıkıyorum. Ayk her ne kadar bu durumdan mutlu olmasa da oyunculuk büyük aşk ama anlayışla karşılıyor olması beni sevindiriyor” dedi.

blank

”ONU EKRANDA İZLEMEK BÜYÜK KEYİF”
Sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahseden Ayk Karakulakyan ise “Oyunculuk büyük fedakarlık isteyen bir meslek. Günün büyük çoğunluğu setlerde geçiyor ve Emine eve geldiğinde yine senaryoya çalışıyor. Onun bu kadar yorulmasından yana olmasam da, onu ekranda izlemek büyük keyif. Her zaman yanındayım” şeklinde konuştu.

Emine Ün, Ayk Karakulakyan ile ilk kez el ele görüntülendi