Kim Kardashian, aşk hayatı hakkında ilk kez konuştu: Pete ile yatmak için ona mesaj attım

featured
service
blank

The Kardashians programının yayınlanan son bölümünde Kim, Pete’nin yatak performansını duyduktan sonra kendisi ile sadece kısa süreli cinsel ilişki yaşamak için mesaj yolladığını fakat asla aşık olacağını düşünmediğini söyledi.

blank

İlk olarak Saturday Night Live programda Ekim 2021 tarihinde yayınlanan bölümünde ilk kez Pete ile öpüştüğünü söyleyen Kim, o an titrediğini ve farklı bir şeyler denemeye ihtiyacı olduğunu hissettiğini söyledi.

blank

Program sonrası verdiği partiye herkesin geldiğini fakat Pete’in gelemediğini belirten Kim, birkaç gün sonra Pete’in bağlı bulunduğu şirketi arayarak telefonun aldığını ve kendisine mesaj yolladığını ifade etti.

blank

Kim şöyle devam etti: “Yatak performansını duyduktan sonra sadece kendisi ile kısa süreli cinsel ilişkiye girmek istedim, asla uzun süreli uzun süreli bir ilişki hayal etmedim.”

blank

“Pete ile olan ilişkimiz ortaya çıktıktan sonra Megan Fox bana mesaj atıp, Pete’in çok uzun süredir bana karşı ilgisi olduğunu ve hayranım olduğunu ve birkaç kez kendisinden telefon numaramı istediğini söyledi.”

blank

“Herkes için en iyisini isteyen ve insanlara yardımcı olmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu yüzden kendisini çok seviyorum.”

blank

Pete ile olan ilişkisini neden devam ettirmeye karar verdiği sorusuna ise Kim, Pete’in çok eğlenceli biri olduğunu söyleyerek cevap verdi.

blank

Bazı kaynaklar da Kim ve Pete’in beraber çok mutlu olduklarını ve ilişkilerini uzun süre daha devam ettirmeye kararlı olduklarını söyledi.

blank
blank
blank
blank

Kim Kardashian, aşk hayatı hakkında ilk kez konuştu: Pete ile yatmak için ona mesaj attım