En fazla açığa satış banka hissesinde

featured
service

BORSAGUNDEM.COM

BIST 50 hisselerinde yukarı adım kuralı sürüyor. Açığa satışlar azaldı fakat etkisi sürüyor. En fazla açığa satış Yapı ve Kredi Bankası hissesinde gerçekleşti.

Bugün en fazla açığa satış yapılan hisseler

Toplamda 1 milyar 292 milyon TL’lik açığa satış gerçekleşti. Borsanın toplam işlem hacmi ise 31 milyar TL’den 34,2 milyar TL’ye yükseldi. Verilere göre bugün gerçekleşen toplam işlem hacmi içindeki açığa satışların oranı yüzde 3,78

En fazla açığa satış hangi hissede?

Açığa satış gerçekleştirilen hisseler içerisinde ilk sırada yer alan Yapı ve Kredi Bankası hissesinde gün içerisinde en düşük 4,18 TL ve en yüksek 4,38 TL seviyesinden açığa satış gerçekleşti. Hissedeki toplam açığa satış hacmi 147 milyon lira oldu.

İkinci ve üçüncü en yüksek açığa satış yapılan hisseler

Hacim olarak en yüksek açığa satış gerçekleştirilen ikinci hisse Şişe Cam oldu. Hissede gün içerisinde en düşük 13,85 TL ve en yüksek 14,39 TL’den açığa satış gerçekleşti. Hissedeki toplam açığa satış hacmi 126 milyon lira oldu.

Hacim olarak en yüksek açığa satış gerçekleştirilen üçüncü hisse Türk Hava Yolları oldu. Hissede gün içerisinde en düşük 27,70 TL ve en yüksek 28,72 TL’den açığa satış gerçekleşti. Hissedeki toplam açığa satış hacmi 120 milyon lira oldu.

Açığa satış yapılan diğer hisseler

1) Yapı ve Kredi Bankası
2) Şişe Cam
3) Türk Hava Yolları
4) Garanti Bankası
5) Kardemir (D)
6) Emlak Konut GMYO
7) Petkim
8) Ereğli Demir Çelik
9) Akbank
10) Aselsan

En fazla açığa satış banka hissesinde