Engin Polat’tın kolundaki saatin sırrı ortaya çıktı

Seçim öncesi sosyal medyada paylaştığı siyasi içerikli videolarla gündem olan ve kırmızı bülten ile İnterpol tarafından aranan Muhammed Yakut, sosyal medyada zenginlikleriyle gündem olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında kara para aklama iddiasında bulunarak “Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…” demişti.

Armağan Çağlayan’ın programına katılan Dilan Polat ise şunları söylemişti:

“Bu para nereden geliyor; 130 şubem var, bir ayda 1 milyon adet ürün satıyorum. İnsanlar şunu söylüyor; diyorlar ki bu para bir anda nasıl geldi bunlar bir yerden para aklıyorlar. Bilmiyorum ama biri bir yerden parayı farklı işletse, çalsa çırpsa bu insanlar 1 ay, 2 ay, 3 ay içinde bir anda patlamıyor mu? Biz 6 yıldır kan revan, alın teri bu merdivenleri tek tek çıktık.”

Haklarında çıkan iddialara, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım ile cevap veren Engin Polat, masa başında oturup bilgisayara baktığı ve sigara içtiği görüntüleri yayınladı. Polat o paylaşımına “İt ürür kervan yürür” notunu düştü.

O SAATİN SIRRI

Engin Polat’ın o videosunda, kolunda yer alan saatin sıklıkla kadraja girdiği, bazı açılarda ise özellikle saatin çekildiği görüldü.

Odatv o saati araştırdı. İsviçre’nin koleksiyonerlere dönük üretim yapan saat markası Patek Philippe’e ait olduğu çıkan o saatle ilgili, Türkiye Temsilcisi Tektaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı Shelly Ovadia açıklamalarda bulunmuştu.

En pahalı saatini almak isteyenlere o saati satamayacağını belirten Ovadia, daha önce bu marka saatin, daha düşük fiyata sahip olanlarını kullanmaları gerektiğini şart koşmuştu. Ovadia “Sonra bizim hedeflediğimiz koleksiyonerlerden biri haline gelirseniz o zaman bakarız.” demiş, ardından şunları söylemişti:

“Her parayı bastırana saat satmak gibi bir politikamız yok. Müşteride seçici davranırız.”

Türkiye temsilcisinin açıklamasına göre Patek Philippe marka saate sahip olmak için sadece paranız olması yetmiyor. Markanın 5726 model numaralı bu saatine sahip olmak için, markanın belirlediği uzun bekleme süresine sahip olmanız veya seçkin müşterileri arasında yer almanız gerekmekte.

Engin Polat’tın kolundaki saatin sırrı ortaya çıktı