Enes Batur Acun Ilıcalı’ya Seslendi!

featured
service

Ünlü YouTuber Enes Batur, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Gazetecilerin röportaj isteğini geri çevirmeyen Batur, yeni projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçiren YouTuber Enes Batur, Nişantaşı’nda kameralara yakalandı.

Yılbaşı alışverişine çıkan Batur, alışverişin sonunda gazetecilerle röportaj gerçekleştirdi. Koronavirüs salgını gölgesinde geçen 2020 yılını değerlendiren Batur, yeni projeleri ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

“2021’DE ÇOK GÜZEL HEDEFLERİMİZ VAR..”

2020 yılının kendisi için kötü geçtiğini söyleyen Batur, “Zamanla her şey atlatılıyor. 2021’de çok güzel hedeflerimiz var. İnşallah korona illeti gider de artık istediğimiz şeyleri gerçekleştirebiliriz. Bu yıl film yapacaktım yapamadım. En azından Exxen’e iş yaptık. Exxen yeni bir platform ve fiyatına göre verdiği şeyler çok güzel. Umarım çok güzel bir platform olur. Biz de oradan yeni kitlelere ulaşırız” diye konuştu.

“İNŞALLAH SİTE ÇÖKMEZ..”

Exxen’deki projesine ilişkin konuşan Batur, “Kadın erkek ilişkileri üzerine kuruluyor. Daha önce yaptığımız bir şeyin daha geliştirilmiş hali. Spoiler vermek istemiyorum, çünkü daha çıkmadı. Exxen’in yayına başlamasıyla birlikte o da yayınlanacak. İnşallah site çökmez” dedi.

“KİM HAK EDİYORSA O BİRİNCİ OLSUN..”

Birçok ünlü ismin yer aldığı Exxen’de kendi işine güvendiğini ve birinci olmasını istediğini söyleyen Batur, “En çok izlenen olmak benim işime yarar. Tonlarca içerik var, hepsinin aynı sitede olması rekabet etmesi dengeleri nasıl değiştirecek göreceğiz. Aynı sitede olup kimin daha çok izleneceği tartışılacak bakalım. Kim hakkediyorsa o birinci olsun” ifadelerini kullandı.

“ACUN ABİ BİR TAKİPÇİME ARABA ALIRSA MUTLU OLURUM..”

Exxen’de program yapacak olan Reynmen’in Acun Ilıcalı ile girdiği araba iddiası üzerine fikirleri sorulan Enes Batur şöyle konuştu:

“Ben kimseyle iddiaya girmedim. İnşallah onların işi de güzel olur. Onlar için de hayırlısı olsun. Ben Acun abi ile iddiaya girmedim ama en çok izlenmem durumunda bana bir araba almasa da bir takipçime araba hediye ederse çok mutlu olurum. Bir anda aklıma geldiği için söylüyorum bunu.”

“BENİM KIZ ARKADAŞIM OLARAK ANILMASIN..”

2021 yılına evde gireceğini söyleyen Enes Batur, Ecenaz Üçer ile aşk yaşadığı iddialarına da açıklık getirdi. “İlişkim yok” diyen Batur, “Yakın arkadaşımı ilişki kalıbına sokarak sosyal medyadan sürekli baskı yapılmasının onun için kötü olacağını düşünüyorum. O da çok güzel içerikler üretiyor, çok güzel şeyler yapıyor. Benim kız arkadaşım olarak anılmasındansa, kendi adıyla anılmasını tercih ederim” diye konuştu.

“ZATEN YOKTU, YİNE YOK. SAPIZ…”

Sevgilisi olmadığı için biraz dert yandığını gözüken Enes Batur, “2020’ye girerken yoktu, yine yok. Sapız” ifadelerini kullandı.

“HAYATIMDA KAHRAMAN OLAN BİRİNİN KLİBİN ÇEKECEĞİZ..”

Enes Batur, “2021’de aşk mı para mı?” sorusuna şu cevabı verdi:
“İkisi de değil aslında ya… Korona da atlattım sağlıksız bir yıl geçirdim. 2021 başarı dolu bir yıl olacak. Şu pandemi biterse çok güzel planlarımız var. Daha önceden planladığımız çok güzel projelerimiz var. Benim çok iddialı olduğum bir şarkı var. Benim hayatımda kahraman olan birisinin klibini çekeceğiz çok fazla da spoiler vermek istemiyorum.”

“LÜKSE DÜŞKÜN BİR İNSAN DEĞİLİM..”

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği talihsiz kazaya ilişki konuşan Enes Batur, aracının yapısından dolayı zemini göremediğini ifade ederek kazanın meydana geldiğini söyledi. Kaza yaptığı aracın fiyatının milyonluk olmadığını söyleyen Enes Batur, yeni almış olduğu ciple ilgili de şu ifadeleri kullandı:

“Fiyatı önemli değil ben daha çok hoşuma giden tarz alıyorum. Ülke olarak çok güzel araba üretirsek onu alırım. Türk patentli arabalar daha çok ilgimizi çeker ama üretilmediği için maalesef… Çok lükse düşkün bir insan değilim, küçüklüğümden beri böyle. Özel bir cip istiyordum o yüzden bunu aldım.”

“EKİBİMİ YÜCELTMEK İÇİN ÖYLE BİR EVE ÇIKTIM..”

Lükse düşkün olmadığını söyleyen Enes Batur’a “Eviniz 4-5 katlı asansörle geziyorsunuz herhalde?” diye sorulması gülüşmelere neden oldu. Batur lüks eviyle ilgili şöyle konuştu:

“Şöyle söyleyeyim… Lüksten değil ben 7-8 milyon takipçim olduğunda 1+1 evde oturuyordum. Ekibimi yüceltmek için öyle bir eve geçtim. Kendim için olsa yine 1+1 evde otururum.”

“ÖMRÜM BOYUNCA KAZANAMADIM..”

Başarılı isim yeni yılda milli piyango bileti almadığını ve tercih etmediğini söyledi. Daha önce 10 bin liralık toplu bilet alan ve bunu YouTube’da içerik olarak kullanan Batur, biletlerden hiçbirine ikramiye çıkmaması sonucu “Ömrüm boyunca kazanamam” diyerek artık bilet almadığını söyledi.

Enes Batur Acun Ilıcalı’ya Seslendi!