ENJSA, YURTDIŞINDA ELEKTRİK ŞARJ İSTASYONLARI KURUYOR

featured
service

Enerjisa Enerji’nin (ENJSA)  2018 yılından beri çoğunluk hisselerine sahip olduğu  elektrikli şarj istasyonu ağı olan Eşarj, Türkiye’den sonra İsveç’te de şarj istasyonu açıyor…

Temsa’nın ürettiği elektrikli otobüslerin İsveç’e ihraç edilmesiyle birlikte; trafiğe çıkan otobüslerin şarjlanmaları Eşarj istasyonları sayesinde olacak. Böylece Eşarj, Temsa sayesinde bölgesel bir oyuncu olma yolunda yatırım yapmış oldu.

Temsa mühendisleri tarafından geliştirilen ve Enerjisa Enerji’nin Adana’daki tesislerinde üreterek İsveç’e ihraç ettiği 6 adet MD9 electriCITY elektrikli otobüsün şarjlanmaları Eşarj istasyonları sayesinde gerçekleşecek.

İsveç’te de Eşarj istasyonlarının kurulumu ile birlikte Türkiye’nin lider elektrikli araç şarj istasyonu olmasının yanı sıra bölgesel bir oyuncu olmaya yönelik de bir hale atılmış olacak…

İsveç’teki istasyonlar ile birlikte bir Türk elektrikli araç şarj istasyonu firması, ilk yurtdışı yatırımını yapmış olacak.

Enerjisa Enerji, Türkiye içinde “tüketici şikayetlerine yeteri kadar aldırış etmeyen bir şirket olarak” yorumlanabiliyor… Şirketin, tüketici haklarının en küçük ayrıntısına kadar korunduğu İsveç’te nasıl performans sergileyeceği merak ediliyor.

ENJSA, YURTDIŞINDA ELEKTRİK ŞARJ İSTASYONLARI KURUYOR