Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros yeni imajıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu

featured
service

Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros son haliyle zaman zaman gündeme geliyor.
blank

Solmaz Çiros yaptığı dekolteli paylaşımlarıyla adından söz ettirirken yeni imajıyla da dikkat çekti.

blank

Solmaz Çiros’u görenler “Bu sen değilsin” dedi. Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Solmaz Çiros bir dönem oyunculuk yaptı, Seda Sayan’ın klibinde oynadı ve kendi albümünü çıkardı.

blank

Artık mekanlarda çıkarak para kazanan Solmaz sosyal medyadan da reklam içerikleri paylaşıyor. Yarışmadan sonra kilo alan ve görüntüsüyle bir hayli değişen Solmaz Çiros dekolteli pozlarıyla da adından söz ettiriyor.

blank

Solmaz Çiros, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Kuaförden paylaşım yapan gelin adayının son halini görenler “Bu sen değilsin”, “Eski sen iyiydi” yorumlarında bulundu.

Bazı takipçiler ise ünlü gelin adayına “Nerde o eski zarif fizik” yorumları yaparken bazıları ise “Kardashian olmaya adaysın” yazdı.

blank

Seda Sayan’ın “Evleneceksen Gel” programına gelin adayı olarak çıkan Solmaz Çiros, Seda Sayan’ın konserinde dans etti.

blank

Süper minisiyle dans eden gelin adayı sahnede zor anlar yaşadı. Kuruçeşme’de konser veren Seda Sayan, mayo ve etekten oluşan kostümüyle sahnede beğeni topladı.

blank

Seda Sayan sahnesine Solmaz Çiros’u konuk etti. Evlendirme programındaki oryantal dansıyla adeta hafızlara kazınan Solmaz Çiros, son dönemde aldığı kilolarla gündeme geliyordu.

blank

Evlendirme programında oldukça zayıf olan gelin adayının son hali de hayranları tarafından beğeni alıyor.

blank

Gelin adayı Solmaz Seda Sayan’ın davetlisi olarak sahnede dans etti. Süper mini bir etek giyen Solmaz Çiros kalça dansı sırasında eteğiyle zor anlar yaşadı.

blank

Gelin adayı Solmaz dans ettiği sırada sık sık eteğini aşağı çekerek frikik vermemeye çalıştı.

blank

Kıvrak danslarıyla tanınan ve meşhur olduktan sonra çeşitli yerlerde sahne alan Solmaz Çiros son olarak sosyal medya hesabından Armağan Çağlayan’ın programına katılmak için yola çıktığını duyurdu.

blank

Aradan kısa bir süre geçmesi ile yeniden Instagram’dan story atan Solmaz Çiros ünlü sunucu Armağan Çağlayan’a verdi veriştirdi.

blank

Solmaz Çiros Armağan Çağlayan’ın programını terk ettiğini anlatırken “”Merhaba demek istedim inanır mısınız çok zoruma gitti kafasını bile kaldırmadı, selam bile vermedi…

blank

Kusura bakmasın da o da ben de etten kemiktensiniz. Ben oraya sorgu masasına gelmedim.. Ben çok kırıldım. Çıkardım mikrofonu gittim” dedi.

blank blank blank

Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros yeni imajıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu