Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Demet Özdemir’i duyunca gerildi!

featured
service

Hande Erçel (28) ile Kerem Bürsin (35), başrolünde yer aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını sekiz ay önce sessiz sedasız noktalamıştı. Erçel, geçtiğimiz gün ise Bebek’te objektiflere takılmıştı. Gazetecilerle konuşan güzel oyuncu, eski aşkı Kerem Bürsin ile barıştığı iddialarını; “Hayatımda kimse yok. Olsa söylerim” sözleriyle yalanlamıştı.

Erçel, bir mekanda Bürsin’le fotoğraflarının çıktığının hatırlatılması üzerine ise “Çok ciddiye almamak gerek” ifadelerini kullanmıştı.

“HER GÜN BAŞKA BİR HABER GÖRÜYORUM”

Geçtiğimiz hafta Etiler’de görüntülenen Erçel, eski sevgilileri ile aşk haberleri ve estetik yaptırdığına dair haberleri mahkeme kararı ile internetten sileceği iddiasına şu sözlerle açıklık getirmişti:

Her gün başka bir haber ile görüyorum kendimi. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Tabii ki de öyle bir şey yok. Gerçeği yansıtmayan haberler.

blank

YENİ YAŞINI KUTLADI

Hande Erçel, önceki gece Beykoz’daki bir mekanda arkadaşları ile birlikte 29’uncu yaş gününü kutladı. Kutlamaya kız arkadaşları ile birlikte gelen Erçel, çıkışta soruları yanıtladı. “Yeni yaşımı kutladım” diyen Hande Erçel, “Bu özel günümde dostlarımla yeni yaşımı kutladık. 29’uncu yaşımda sağlık, huzur, mutluluk ve bol bol proje olsun inşallah” diye konuştu.

blank

Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Demet Özdemir’i duyunca gerildi!